maanantai 1. joulukuuta 2014

Aurinkoinen aamu!

Hehe, tajusin vasta otsikon kirjoitettuani sen yhteyden blogin nimeen :) Mutta kyllä, pitkästä aikaa tänä aamuna on paistanut aurinko! Ihan mieletöntä, miten paljon energiaa tuosta valtavasta päivänvalolampusta saa! Myös Nooa on ollut paljon helpompi tapaus tänään kuin moneen viikkoon. Peruutin tosiaan eilen viimehetkellä sen tämän päivä lääkäriajan, kun näyttää ihan siltä, että joku käänne parempaan on viikonloppuna tapahtunut ihan itsestään. Saa nähdä.. toivotaan! Siispä lääkärireissun sijaan lähdettiin vähän irrottelemaan pikku shoppailureissulle.




Käytiin ensin viemässä kirjastoon pari kirjaa ja heittämässä pari kassia vanhoja vaatteita kierrätykseen. Sitten kävin kunnon lattemammatyyliin hakemassa Coffee Housesta takeaway-latten, joka a) on hirmu hyvää b) piristää hieman, koska olo on edelleen tosi nuhainen c) maksaa ennen kello 11 vain 1,50 :) Mammalle kaffetta ja Nooalle tuttia, suunnattiin H&M:lle hakemaan Nopsulle "joulupaita" sekä nappasin myös mukaan alennuksessa olleen neulepaidan. Päiväkotipaidaksi <3

(Nooa sai reissun aikana flirttailtua neljälle eri naiselle ja sai ne kikattamaan ja juttelemaan)

Anttilassa ei ollutkaan mitään niitä juttuja, joita eilisen mainoslehtisen perusteella läksin hakemaan, möh! Jumbossa on tosi tosi kiva lasten leikkipaikka, mutta Nooan mielestä koko JUMBO on leikkipaikka ja se jaksaa viihtyä tuolla rajatulla alueella yleensä minuutin. Tällä kertaa veri olisi vetänyt kovasti sporttishoppailemaan Stadiumiin ja lopulta äidin oli napattava karkulainen kyytiin ja ruokakaupan kautta kotiin.



"Huih, miten kirkasta!! Äiti mikä tämä valo on?! En muista!!" :) (myös toki äiti näyttää hivenen pelottavalta tässä kuvassa, että ilme voi tietysti olla myös sille..) Ja sitten vielä vähän jalottelua. Koetan saada Nooaa tottumaan kengillä kävelyyn ulkona. Nyt uskallettiin jo ottaa muutama askel. Nyt Nopsu nukkuu päiväuniaan ja itse olen istunut tuossa ikkunan ääressä vain silmät kiinni tuijottaen aurinkoa. Auriiiinkooooooo!!!!


5 kommenttia:

  1. Sulonen! Mekin tykätään käydä tuolla leikkipaikalla mooonta kertaa viikossa. Lilian sentää vielä pysyy siellä toisella puolella, kun ei osaa kiivetä sieltä yli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ei osaa, hihi! Nooa oppi varmaan EKANA just sen :D En siis tarkoita tietenkään tässä nauraa Lilianille, sille vaan miten urpo tuo meidän pikku urpo on :) Kun just idea ehkä olis PYSYÄ siellä sisällä leikkimässä.. Tuuttehan huomenna perhekahvilaan? Olis kiva nähdä! Me tullaan, ellei tule jotain yllättävää.

      Poista
  2. Ihanan pirteä kaksikko! Ja kuulostaa kivalta teijän shoppailureissu. Me ollaan vaan nyhjätty kotona (okei, no oltiin ulkona kyllä ainakin tunti). Jotenkin väsähtänyt olo, vaikka sain tooosi paljon omaa aikaa viikonloppuna kun oli kahet pikkujoulutkin. Saas nähä jaksetaanko tänään raahautua muskariin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnä siis vaan, sulla on krapula :P No ei, vitsi vitsi :) Ja tottakai tuutte!! Mäkin koetan urheasti saapua mr. Uteliaan kanssa, joka taas arvatenkin ei oo sekuntiakaan paikallaan ja menee ronkkimaan niitä open kamoja ja hermot menee ja ja ja.. :)

      Poista
  3. :D ei kyl ees oo! Kyllä meiltä jää nyt tää kerta väliin, kun toi yks simahti vasta päikkäreille (eikä kyl äitikään haittaa, että saa jäädä köllimään :P)

    VastaaPoista