lauantai 7. maaliskuuta 2015

"Stockholm Stockholm stad i världen.."

Kuka vielä muistaa tuon biisin? No siitä on kuulkaa ihan tehty uusi versiokin, jota soitetaan muunmuassa bodypump-tunnillani :)

Kukkaruukusta aiheeseen, palasin juuri minireissulta Tukholmaan ja jösses tämä olohuone keinuu! Yöllä heräsin (no, sen mitä käytävän teinimeteliltä nukuttua sai) siihen, kun valun vuorotellen sängyssä jalkopäähän ja päätyyn. Okei, en nyt IHAN, mutta melkein. Välillä tähän yhdistyi kevyet humpsautukset, kun keulan hyttini kohosi yyyylöööös ja aaaalaaaas. Tutisevin sormin koetin pätkivästä netistä katsoa tietoa ja sen verran minulle selveni, että illalla on annettu varoitus kovasta tuulesta. Jaiks. Ensi kerran nousen laivaan vaan, jos kapteeni vannoo, ettei lainekaan liplata. 

No niin, siihen alkuun kun tuli listattua reissun hermot-menee-osio, niin voidaankin keskittyä mukaviin asioihin! 


Oli tosi kiva päästä puhumaan ruotsia. Jostain syystä vaan olen aina hirveästi tykännyt ruotsinkielestä. Mukava oli myös viettää omaa aikaa ja huomata, että kyllähän niitä poikia tuli aikamoinen ikävä. Ihan eri tavalla, kuin ennen parin päivän erossa olon aikana.


Tupsuja!! Toffsar! Maria Montazami <3 <3 <3


Hei terve tuolle salaatin koolle! Katsokaa nyt, kuinka pieneltä mun silmälasit näyttää :D Olenkohan muuten maailman ainoa ihminen, joka lähes aina syödessään riisuu silmälasit?



Juuri ennen bussiin hyppäämistä pari todistusaineistofotoa siitä, että ihan oikeesti olin Tukholmassa, enkä Jumbossa.


Huvittaako ja kiinnostaako ketään muuta nämä brändit, jotka hassusti vaihtavat nimeään, kun matkustaa eri maahan? Siis esimerkiksi tuttu hiustuote Elvital on lähes kaikissa muissa maissa Elseve. No mut hei, olihan tää Panodil nyt sit kans vähän hauska :D Ja myös hauska huomio, että Ruotsissa näköjään perus apteekkikama on kassalla tarjolla entiseen tupakkahylly-tyyliin ja K18.


Lähes kuuden tunnin kävelyn jälkeen laivalla ei olisi voinut olla mitään parempaa, kuin visiitti sinne kylpyläosastolle. Aijai! Kyllä oli yhdeksän euron väärti! Lillua siellä lämpimissä porekylvyissä ja käydä höyrysaunassa hikoilemassa. Sen jälkeen vähän eväitä hytissä ja pakkohan oli vielä vääntäytyä katsomaan illan tanssishow. Ei, en jaksanut tuonakaan iltana sinne midnight-showhun asti, mutta sentään näin tämän ysin version.


Scandinavian Dancers veti oikein mainiosti ja voi että mitä muistoja tulvikaan mieleen. Viimeksi olen näitä esityksiä katsonut noin 15 vuoden ikäisenä ja ihaillut ja haaveillut, että itsekin joskus pääsisin tekemään tanssikeikkoja. Niin sitä vaan toiveet toteutuu :) Itseasiassa, meidän Jyväskylän ryhmälle joskus tarjottiinkin jotain laivakeikkaa, mutta en muista miksi se silloin jäi. Tosin, ei me kyllä (kaikella rakkaudella) ihan näin hyviä edes oltu :D


Viimeisenä muotikatsaus. Tukholman kevätmuoti masensi. Missä kaikki värit? Missä kaikki kevään ilo ja auringonpaiste?! Kaupat oli täynnä nuhjuisia ei-minkään-värisiä vaatteita ja tummaa ja ihan kuin syksyä! En löytänyt yhtään mitään ostettavaa. Sen sijaan, Snöllä oli siellä myynnissä aivan ihania punakultaisia sormuksia ja sieltä ostin kaverin tälle vihkisormukselle. Kiva välillä pitää kahta sormusta :) Lisäksi löysin River Islandilta täydelliset aurinkolasit. Siinäpä olivat ostokset!

Sellainen oli minun pieni reissu. Nyt takaisin kotona ja pohdin täällä kovasti pientä uudistusta blogin pitämisen suhteen. Tuntuu, että suht selvät sävelet on jo muotoutuneet, mutta annan vielä hetken hautua ja kerron sitten enemmän.

Pus å kram!

5 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä sanoa, että musta ei olisi tuohon yksin matkustamiseen. Nostan hattua! Varmasti teki terää pieni reissu ja nyt taas jaksaa ihan toisella tavalla. :) Ihanan näköisiä herkkuja olet syönyt! :P

    Aika hassua, kun minäkin olen pohtinut ihan samaa blogin suhteen. Pieni uudistus olisi paikallaan. :)

    VastaaPoista
  2. Oi reissu yksin! Tollanen tekis varmaan hyvä itse kullekin :) Sellasella reissulla ainakin miettiä ja olla itsekseen ja tiedostaa mitä kaikkea ihanaa siellä kotona odottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :) Mä olen näitä yksin reissuja harrastanut jo ennenkin perhettä ja aina ne vaan on ihan eri tavalla kivoja kuin yhdessä jonkun kanssa tehdyt. Molemmissa siis puolensa, mutta mä tykkään kyllä myös vaan omasta seurasta :)

      Poista
  3. Mä eksyisin jos lähtisin yksin reissuun :D Kai meän tallinnan reissusta on tulee perinne ja lähetään taas porukalla reissuun :) kuulostaa että sulla oli ihanan rentouttava reissu! Nyt taas jaksaa arkista aherrusta. Jännityksellä odotellaan mitä uudistuksia blogin suhteen luvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai lähetään!! Niinhän se oli puhe, että ihan sama mikä elämäntilanne on, täysimetysvauva tai synnytysjännitys tai mikä - loppukesästä on Meidän Tallinnan Reissu <3

      Poista