maanantai 6. lokakuuta 2014

Ekat synttärijuhlat

Eilen se suuri päivä sitten koitti. Meidän pikkuinen Nooa ei ole enää vauva, vaan huushollia ympäri höseltää nyt virallinen taapero. Oli aivan ihana juhlapäivä! Meillä oli käymässä laskujeni mukaan 14 aikuista ja 11 lasta, joten vilinä, hulina ja meteli oli taattua! 


Ei. En ole raskaana. Enkä aio 99% varmuudella enää koskaan ollakaan. Huono ryhti ja rehellisyyden nimissä - aivan järkyttävä herkutteluviikko tekee kuvassa tepposet. Ja puheenollen kiusallisista ulkonäköseikoista - en käsitä mistä mulle on tullut noin kamalat silmäpussit! Hirvittävää!! Tai osansa huonoon silmienympärysten vointiin tekee tietty mun ihottumat, mutta härreguud, pitääkö tässä oikeasti alkaa säästämään johonkin pikku pikku operaatioon (ja pitäisikö samalla hankkia kadonneiden tissien tilalle uudet? He he.)


Tarjoiluina meillä oli piirakoita, feta-tomaatti-piirasta, porkkanakakkua, mokkapaloja, kaurakeksejä, minttusuklaamuffinsseja ja lisäksi vähän terveellisempiä porkkana- ja kurkkutikkuja, viinirypäleitä ja rusinoita. Hyvin maistui kaikki!!


Nooa sai ihan mielettömän määrän paketteja! Siis aivan hurjasti kaikkia leluja ja vaatteita ja ties mitä. Jokainen lahja oli aivan täydellisesti sopiva, mutta uskoisin, että Nooan suosikiksi nousi kummiperheeltä saatu musasetti, jossa leikkiversiona rummut, trumpetti, marakassit, tamburiini, LAUTASET.. hehe.. sori vaan naapurit :D


Hassu iso nalle kävi moikkaamassa lapsia. Nooa oli nallesta niin innoissaan!! Olisi vaan kokoajan halunnut nallen syliin ja sitä turkkia mutistelemaan.


Tässä, vähän muhjuisessa yhteiskuvassa meidän mammaporukan lapsosia: Jenna, Fanni ja Onni. Sekä Nopsunen.


Lopuksi suosikkikuvani: minä, pikkurakas ja ympärillä ystäviä ja sukulaisia. Kameran takana maailman paras Nooan iskä. Olen hirmuisen kiitollinen kaikista näistä ihmisistä, joiden kanssa jakaa tätä elämää ja välillä harmaatakin arkea. Jonne onneksi tällaisilla juhlilla saa niin kirkkaita valopisteitä, että taas jaksaa porskuttaa eteenpäin :)

8 kommenttia:

  1. Kiitos juhlista, ihanat oli! <3 Ja en laisinkaan katsonut tossa sun kuvassa vatsaa enkä silmäpusseja vaan sun ja Nooan ihanan rakastavia ilmeitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos <3 Ja siitä olen kyllä samaa mieltä, että nuo katseet on tuhat kertaa, ei, tribiljoona kertaa arvokkaammat kuin masut tai pussit tai mitkään rypistymiset :) Ihana kun pääsitte vastoinkäymisistä huolimatta <3 <3

      Poista
    2. Tuossa eka kuvassa on yksi niitä huippuhetkiä, joita varten on hienoa elää ja olla mukana teidän elämässä, iloa ja onnea! Ja entäs tuo kolmas kuva, jossa "pikkuisäntä" ottaa vastaan onnitteluja, ihan mahtava ! Voi vain kuvitella millainen pikkuhurmuri Nooasta kehittyy, Paula-mummi on jo ihan valloitettu.

      Poista
    3. Voi mummi sentään!! On korvaamatonta, että meillä on tuommoinen äitiliini/mummeliini, vaikka vähän kauempana asuukin. Nooan ilmeet ja keikistelyt ja virnistelyt oli kyllä jotain niin mieletöntä nähtävää, kun piti täysin voimin mummia hurmata :) :)

      Poista
  2. Hei helou, ei olisi tullut mieleenkään huomata mitään masua tai silmäpusseja :D Kiitos ihanasta juhlista <3 T. Havut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun jaksoitte ajaa tänne asti meidän kanssa juhlimaan! Teidän lahja on ollut niin suuri hitti :) :)

      Poista
  3. Sulla on ihana blogi <3 mulla on tollanen ihana, lähes samanikäinen poika kans täällä kotona ja näistä ihanista postauksista niin tunnistin meidät :D Mukavaa syksyä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos <3 Mun mielestä on kans niin kiva seurata blogeja, joissa on suunnilleen saman ikäinen taaperoinen pääosassa :) Ihanaa syksyä teille myös!

      Poista