keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Retkellä Helsingissä

Tänään suunnattiin pisimmälle Helsinkiin (can you say that..?), missä ollaan vielä Nooan kanssa kahdestaan käyty! Hakaniemessä on pyörähdetty parikin kertaa ja kerran Kaisaniemessä. Ja kerran Kalasatamassa. Mutta nyt uskaltauduttiin Kamppiin asti ja matkaa tehtiin myös metrolla! Olipa jännää (ja hieman ärsyttävää) etsiä kaikki hissit, joilla metrolle ja sieltä ulos pääsee.. Hakaniemessä odotimme viisi minuuttia hissiä lastenvaunujen jonossa! :D



Reissu meni hienosti, menomatkalla Nooa suostui (lelujen kanssa) istumaan 40min putkeen rattaissa. Paluumatkalla kiukutti hieman ja välillä piti ottaa sylikyytiä. Hakaniemen vaihdossa sitten mukulakivillä ajelu toi unen ja loppumatka meni nätisti untenmailla. Kampissa kävimme siis moikkaamassa lounastauolla yhtä erittäin hyvää ystävääni. 



Liikkumisen suhteen tänään on otettu taas isoja askelia. Seisaaltaan osataan jo tulla pylly edellä alas. Huomattavasti parempi, kuin se pää edellä versio. Tasapaino kehittyy ihan hurjaa vauhtia ja tosi hyvin Nooa osaa jo arvioida eri esineiden tukevuutta ja paikallaan pysymistä. Kaiken huippu oli se, kun Juhis koetti illalla laittaa Nooan seisomaan kävelykärryä vasten. No, poikahan sitten sen kärryn kanssa käveli useamman metrin putkeen!! Näyttää kyllä siltä, että alle vuoden ikäisenä täällä on kävelevä vauva.

Huomenna nähdään pitkästä aikaa meidän ihania mammoja!! Ai että onkin jo tullut ikävä noita ihania äitiystäviä! Samoin vauvojakin pitää ehdottomasti päästä näkemään. Ihana seurata oman mussukan/kamikazen kehityksen lisäksi näiden muiden mukeloiden oppimisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti