sunnuntai 4. elokuuta 2013

Äidit ja anopit

Viikonloppu vierähti äidin ollessa kylässä. Perjantaina käytiin vähän shoppailemassa ja kahvittelemassa. Fazerin leipomukset oli hyviä, mutta kun tuommoisesta leivonnaisesta saa maksaa kuusi euroa, niin ei sitä kyllä kovin usein raaski käydä.Syömisteema jatkui lauantaina aamulla, kun menimme porukalla Mokoon brunssille. Aivan loistava brunssi! Voin lämpimästi suositella. Mutta apua miten täyteen tulin! Ei tämä masu vedä enää ihan siihen malliin kuin ennen ja sitten kun ei kuitenkaan pysty olemaan ottamatta vielä yhtä kakkupalaa ja sitä ihanaa jugurttia pähkinöillä sekä hillolla.. ja vielä yksi kuppi kuumaa maitokahvia.. ja..Vaapuimme Juhiksen kanssa brunssilta Taidehallille, jossa kävimme katsomassa Steve McCurryn näyttelyn. Oli kyllä ihan mahtava! Ja upea oli myös video siitä, miten hän 17 vuoden jälkeen oli etsinyt käsiinsä tämän samaisen afgaanitytön ja onnistui vielä kuvaamaan hänet ilman burkhaa.

(tähän ei liene tarpeen kirjoittaa, että kuva on lainattu :) 

Illalla saimme vielä Juhiksen äidinkin kylään ja suuntasimme siitä sitten porukalla tien toiselle puolelle katsomaan kesäteatteri-musikaalia. Kyseessä oli "Mainio Juha Vainio" -esitys, josta (rehellisyyden nimissä) minulla ei ollut mitään muita odotuksia, kun että enpä nukahtaisi ja pääsisipä sieltä tarvittaessa nopeasti vessaan. No, esitys oli kuitenkin ihan mahtava! Tosi lahjakkaat kolme miestä (Olli Ahvenlahti, Tapio Liinoja sekä Jore Marjaranta), hyvää tilannekomiikkaa ensi-illan pienistä kömmähdyksistä sekä paljon tuttuja kappaleita. Etukäteen en nimittäin olisi osannut nimetä yhtään Juha Vainion biisiä. Mutta mitä vielä, jäbähän on tehnyt puolet viime vuosikymmenten kevyenmusiikin tuotannosta!

Kuva lainattu täältä

Tänään aamulla vietiin äiti lentokentälle ja lähdettiin siitä käymään Juhiksen siskon, miehen, heidän vauvan ja siellä kylässä olevan anoppini luona. Saatiin masut täyteen lettuja sekä mukaan hoitopöytä ja iso kassillinen vaippoja!

Nyt pieni "hengähdystauko" ennenkuin illalla tulee hyvä ystäväni kylään kolmeksi yöksi :)2 kommenttia:

  1. Mukavaa oli taas olla teidän luona ja monenlaista ohjelmaa saatiin mahtumaan muutamaan päivään. Hieno lopetus kesälomalleni.

    Paula-äiti-anoppi

    VastaaPoista
  2. Kiitos kyläilystä! Ja aika hyvin saadaan sinullekin pari lisätitteliä tässä vuoden sisään, anoppi ja mummi lienee ihan hyvät arvonimet :)

    VastaaPoista