maanantai 30. syyskuuta 2013

Höpöttelyä ajankuluksi

Puhelimeni kamera kiukuttelee. Saan sillä vaan blurreja kuvia sisällä :/ No, ehkä se vaan koettaa täsmätä kuvien tarkennusta siihen, kuinka skarppi mun pää on näinä päivinä... Näytän muutenkin ihan paviaanilta. Tarkoitus kuitenkin oli ikuistaa se ihme, että neljännelläkymmenennellä raskausviikolla löysin kaapista jotain söpöä päälle laitettavaa! Wihii!!

39+4 well hidden
Tänään nähtiin taas neuvolan odottavien palleroiden kanssa ja oli kyllä vallan mukava viikon aloitus. Vähän samanlainen olo, kuin tutustuisi koulussa omaan luokkaan. Kaikki samassa tilanteessa, mutta kuitenkin jokainen ihan omanlaisensa tyyppi. Ja tässä iässä tietenkin jo vähän tuota elettyä elämääkin takana. Mun mielestä on joka tapauksessa arvokasta, että tästä läheltä löytyy kavereita nyt odotukseen ja sitten vaunulenkeille tai ihan vaan vauvajuttujen jakamiseen. Neljän seinän sisällä nimittäin saattaisi tulla piiiiitkä talvi :)

Päivän kiva uutinen oli myös se, että äiti tulee viikonloppuna kylään! Lauantait kun on mulle hieman stressaavia siinä mielessä, että Juhis on päivän (ja erityisesti illan) suorassa lähetyksessä kiinni. Tilanteestahan ei tiedä, joten äiti tulee joko:
a) pitämään mulle ja mahalle seuraa illaksi
b) majoittumaan tänne meille kun me ollaan synnyttämässä/juuri synnytetty
c) katsomaan vastasyntynyttä pientä vauvaa <3

ps. päivän edistysaskel oli illalla irronnut limatulppa. Plups vaan. Ja jotenkin nyt odotan ihan, että seuraavaksi lorahtaa lapsivedet. Jotenkin vaan tulppa ja vedet kuuluu tuossa suhteessa yhteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti