perjantai 25. huhtikuuta 2014

6kk neuvola ja touhukasta arkea

Eilen käytiin 6kk neuvolassa, joka tosiaan oli nyt lähempänä seitsemää, kuin kuutta kuukautta. Mitään kovin ihmeellistä siellä ei tullut esille. Hirmuisen kiva on meidän neuvolan täti, joten vähän harmi, että jokakuukautiset käynnit on nyt käyty. Tässä tilastotietoja:

Pituus: 68,5cm
Paino: 8650g
Päänympärys: 44,7cm

Kaikki menee nätisti omalla kasvukäyrällä.

Iltapäivällä lähdettiin tekemään pieni Hakaniemi-reissu, jotta mama pääsi Aasia-kauppaan täydentämään varastojaan (misokeittoa, sobanuudeleita, mochipalloja, merilevä"sipsejä", halpaa ja parasta vihreää teetä). Takaisin tullessa autossa saatiin kunnon parkukonsertti á la Noah. Paloi itselläkin pitkästä aikaa hihat ja olikin hyvä, että kotiin tultua isijäbä otti harteilleen pojan syöttämisen ja unilenkillä käyttämisen.

Nyt kunhan Nopsu herää ekoilta päikkäreiltään, niin lähdetään käymään Vauvapisteessä. Mielessä siintelee yksi isohko ostos, mutta siitä sitten lisää jos se toteutuu ;) Sen jälkeen yritän uudelleen käydä tuossa lähelle avatussa, aika isosti hehkutetussa urheilukaupassa. Kävin eilen siellä ja.. tuota noin.. 10min etsin ensin parkkipaikkaa. Koko kauppa on kuin Ikea. Iso ja täynnä jengiä. Kun saan tehtyä omat löytöni ja suuntaan kassalle, kävelen jonkun hassun noin 200m pitkän jonon ohi. Kun lähestyn kassoja, pääni alkaa raksuttaa ja kysyn jonossa olevilta ihmisiltä silmät pyöreinä, että "onko tämä KASSAjono!??!?!?!?!". Kyllä. Joo kiitti moi. Tuun joskus toisen kerran uudelleen. Ehkä tällainen arkipäivän aamupäivä on vähän parempi idea. Toivottavasti.

Iltapäivällä Juhis lähtee palaveriin ja siitä sitten erään projektin karonkkaan. Minä ja Nopsu mennään mun työpaikalle moikkaamaan työkamuja. Kivaa! Tällä viikolla shoppailin Nooalle pienet uudet vaatteet, mitä tulee tehtyä aika harvoin. Söpöset lapaset ja ihana pipo. Molemmat nyt itseasiassa onkin vähän isot, että ehkä alkusyksy onkin näiden parempi käyttöaika.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti