torstai 17. huhtikuuta 2014

Se kuuluisa koulu, viides yö

Ja sitten koitti taas ilta, kun mama pisti koulun pystyyn. Nukkumaan mentiin noin 20:30, josta puoli tuntia eteenpäin tassuteltiin ja syliteltiin. Itku kertoi lähinnä ehkä, että "äiti, mua vääääsyyyyyyttääääää ja mikä tää uus tapa nyt on että ei voi sängyssä juoda maitoa, kun mä haluisin nukkua kun mua väääääsyyyyyyttäääääää..."

Sieltä se uni sitten tuli ja arvatkaa. Yhteen putkeen aina 04:50 asti! Välissä Nopsu kyllä heräili hieman, mutta sai aina itse unenpäästä kiinni. Mahtavaa!

Tuolloin viiden aikoihin maito maistui, mutta sitten ei enää maistunutkaan uni. Vaihtelin pojalle sängyssä asentoa ja silittelin. Nopsu varmaan mietti vaan silmät kirkkaina auki, että "Wau, mahtava tapa herätä, äiti silittelee ja pyörittelee!" :)

Kyllä kai tämmöiset melkein kahdeksan tunnin yhtenäiset yöunet nyt voi jo aikamoiseksi menestykseksi laskea, eikö?

Ruoka-aineista vaikuttaa, että peruna aiheuttaa Nopsulle vähän näppyjä ja punotusta. En ensin osannut sitä epäillä, koska "kenelle nyt peruna ei sovi?!" - no, ilmeisesti vauvoista aika monelle! Etelä-Euroopassa sitä ei edes anneta alle vuoden ikäisille, koska se aiheuttaa näppyjä ja vatsavaivoja niin usein pikkuisille. Noooo.. onneksi en just eilen tehnyt sataa pussia bataatti-kesäkurpitsa-PERUNA -sosetta pakastimeen... (mutinaa)Tässä pari kuvaa ihanasta kesäparvekkeesta <3 Meikä hoiti sisustuksen ja Juhis hoiti/hoitaa yrtit.
Tuo parvekkeelta näkyvä rakennus on päiväkoti. Jos laitetaan Nopsu suomenkieliseen päiväkotiin, niin toivottavasti saadaan tuosta paikka - olis aika lähellä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti