maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kiikkuu kaakkuu

Vähän väsyyneenä täällä kuulumisia. Kaipailen kovasti selvännäkijän taitoja, jotta voisi helpommin määritellä, mikä pienellä on vaivana - vai onko vaivaa, onko kyse vain jostain epämääräisestä ajan kanssa ohi menevästä.

Valitettavasti suht saman lauseen lausui tänään allergialääkärimme. Korvat olivat kunnossa, joten siinä syy itkuihin ja kitinään ei ollut. Saimme nyt ohjeeksi jättää viimeksi ruokavalioon tulleen kauran jäähylle. Samoin kuin selkeitä iho-oireita aiheuttaneen perunan (jonka olimmekin jo jättäneet pois). Saimme myös reseptin kahteen uuteen maitovalmisteeseen, joita voimme koettaa, jos niistä jompi kumpi sopisi Nooalle tuota Peptiä paremmin. Toivottavasti pian meillä olisi semmoinen perustyytyväinen vauva. Sitä kaipaan kovasti..

Bussimatkan ja lounaan jälkeen lähdettiin käymään H&M:ssä ostamassa naperolle pari pipoa. Kun se viime viikolla ostettu nyt sitten osottautui isoksi, niin meillä on tasan yksi pipo, joka on sopivan kokoinen. Ja tarvitseeko sanoa, montako kertaa viikossa päivässä se on hukassa!! No nyt on pari just sopivaa kevyttä kevät pipoa. Ja mitä ihmettä käytiinkään koettamassa kotiinpaluumatkalla!! Nooa tykkäsi niin paljon. Ihana oli nähdä pojan nauttivan jostain tekemisestä. Kun sitä yrmynaamaa ja kitinäkurttua on nähty viimeaikoina ihan riittämiin. Tässä muuten päällä itsetehty neuletakki <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti