tiistai 22. huhtikuuta 2014

Touhukas kesäinen päivä

Viime yö unikoulussa ihan ok. Nukahtaminen yhtä maagisesti kuin edellisenä iltana (nimesin jo itseni nukuttamisguruksi), yöllä herätys 01:40, johon auttoi tassuttelu. Toinen herätys heti perään 02:10, johon auttoi tassuttelu ja kääntäminen mahaltaan selälleen. Viideltä tuli herätys, jolloin hörpittiin myös maitoa. Ja sen jälkeen ei uni enää tullutkaan. Voi kiitollisuus, että on olemassa toinen vanhempi - ja minä sain jatkaa unia vielä puoli yhdeksään asti.

Aamutouhujen (jotka näin porrastettuina kestää about yhteentoista asti) lähdettiin käymään kolmistaan kaupassa. Voitteko kuvitella, tämä oli TOINEN kerta Nooan syntymän jälkeen, että me kaikki kolme oltiin ruokakaupassa. Aika hauskaa :) Lämmintä tänään on ollut yli 20 astetta, joten aikamoista mammaluksusta oli syödä lounasta parvekkeella ja ottaa samalla aurinkoa. Sainkin jo tänään kunnon rusketusrajat! Otan nyt takaisin sitä viimekesää, kun raahustin vaan varjosta ilmastointiin ja ilmastoinnista varjoon :D


Iltapäivällä Juhis lähti hakemaan Ikeasta meille uuden tv-tason, joka on a) taaperoystävällisempi ja b) sinne mahtuu enemmän tavaraa säilytykseen. Minä ja Nooa lähdettiin mammaystävän luokse minikokoontumiseen. Paikalla oli Nooa ja kaksi erittäin söpöä samanikäistä tyttöä. Menomatka sujui mukavasti makuuvaunussa.Tapaamisen jälkeen mama kävi jumpassa, papa kokosi edelleen (kolmatta tuntia..) tv-tasoa ja nyt kun kello näyttää 20:45, on pikkuinen laitettu nukkumaan ja rauha laskeutunut taloon. Papa katselee telkkaria, mama naputtaa tämän kirjoituksen ja suuntaa sen jälkeen koko yön mittaisille unille. Siis sinne viiteen asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti