maanantai 17. kesäkuuta 2013

Onnekkaita kierrättäjiä

Voi miten upea on ollut huomata, kuinka ihmiset ovat ystävällisiä antaessaan eteenpäin pieniä vauvanvaatteita. Kaupasta ostettuja on varmaankin tässä kokoelmassa kaksi - yksi piti ostaa heti kun raskaus varmistui, että sai jotain konkreettista hypisteltävää (kun se pissatikkukin sitten piti heittää roskiin kun sen digitaalinen näyttö himmeni), ja toinen ostettiin häämatkalta pikkuiselle "tuliaisiksi".Pari juttua olen löytänyt UFF:ilta. Siellä oli ne parin euron päivät, niin hintaa oli tosiaan 1-2 euroa per vaatekappale. Ja kerran kävin siskon kanssa Joensuussa kirpparilla - sieltä muutamat vaatteet. Rahaa meni sinne muistaakseni kuusi euroa. Kaikki muut ollaan saatu ystäviltä <3 Kuusikymmentäsenttisiä potkuhousuja meillä taitaa tuossa pinosa olla kahdettoista :D Niin ja pipot ei näy kuvassa. Niitä on kuusi :D ja sukkia pieni kasa myös! (herää pieni ihmetys kuvan rajauksesta tässä, juu-u)

Jokainen tallaa tyylillään, mutta itse en todellakaan kuulu niihin äiteihin (apua, kuulunko johonkin äiteihin?!), jotka eivät voi kuvitellakaan pukevansa lastaan johonkin "toisen vanhaan" tai että kirpparilaadun pitää vastata täysin uutta, jotta sen voi ostaa. Mielestäni lasten vaatteet on tehty elämää varten, kierrättäminen on ekologisesti järkevä valinta ja siinä myös säästää rahaa ihan hurjasti. Ainut minkä haluan hankkia uutena (tai joltain tutulta) on turvakaukalo, koska siitä pitää olla varma, ettei kaukalo ole joskus vaikka pudonnut ja sitä myötä se ei enää olisi turvallinen.

Pikkuinen on eilen ja tänään ollut tosi vaisu. Vain muutamilla pienillä liikkeillä osoittanut (ehkä jo hieman asiasta stressaavalle) mamalleen, että "täällä ollaan ja kaikki hyvin, voisitko hetken olla huolimatta, mä vaan NUKUN täällä ja kerään voimia, että jaksan taas kasvaa ja venyttää sun masua uusiin ulottuvuuksiin" :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti