sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pikkukinyon unipesä

Kahdeskymmenesviides viikko meneillään. Eilen käytiin Juhiksen ystävien luona ja saatiin sieltä kassillinen vauvanvaatteita, muutamia leluja sekä upea, jo monta pientä ihmistä palvellut Muuramen pinnasänky. Ja ihan ilmaiseksi! Sänky on jo vähän saanut kolhuja ja maali rapistunut joistain kohdista, mutta mun mielestä se on ihan täydellinen! Ja pitihän sitä päästä jo vähän "koesisustamaan".


Vielä pitää pyöritellä, että miten me tämä saadaan meidän pieneen makuuhuoneeseen mahtumaan. Pesin myös koneellisen vauvapyykkiä, joten tosi konkreettiselta tämä odotus alkaa tuntumaan. Hassua, että jäljellä on kuitenkin vielä yli kolme kuukautta!

Tänään on ollut tosi uninen olo koko päivän. Kävin aamulla lyhyellä kävelyllä ja sen jälkeen olen oikeastaan vaan huuhaillut kotosalla. Olen myös koko päivän (krhm.. viikon..) siirtänyt niin ihanaa asiaa kuin vakuutusten vertailu (ihan tuskastuttava puuha!!), joten ehkä senkin takia on tullut keksittyä kaikkea pientä puuhasteltavaa. Pakko kuitenkin hoitaa asia ajoissa, jotta saadaan pienelle nöpönenälle hyvä vakuutus. Jospa nyt siis kaataisi itselleen lasillisen muka-siideriä ja tarttuisi toimeen. Ikean kupliva puolukka-omena-juoma on ihan paras kesäinen juoma silloin, kun maistuisi lasillinen kylmää siideriä tai kuohuviiniä.

Ta ta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti