torstai 29. elokuuta 2013

Maman hemmottelupäivä

Ai että, ensimmäinen äitiyslomapäivä vietetty! Päivän kohokohdat:

1. Pikkukinyo sai taas oman energiansa (ainakin toistaiseksi) takaisin ja on liikkunut entiseen malliin. Tästä välitön seuraus pipon löystyminen maman päässä ja oonkin jokellellut masulle pitkin päivää, kuinka ihana se on :)

Iloinen täti bussipysäkillä
2. Organic Spirit, tunnin mittainen odottavan äidin hieronta. Paras hieronta, missä oon koskaan ollut! Voi pojat! Teki niin hyvää, että olisin varmasti voinut maksaa vaikka tuplat lähtiessäni! Niin mukava paikka, osaava hieroja, mukava tunnelma ja miten taivaallisen hyvää teki kunnon hieronta kropalle, joka on viimeiset kuukaudet vaan keskittynyt lähinnä pysymään kasassa ja venymään tarvittaviin mittoihin. Ihan luksusta, suosittelen!

3. Ajattelin suunnata muffinssille ja kahville Brooklyn Cafeeseen, joka on tosi kiva ja tunnelmallinen paikka. Reitilleni osui kuitenkin paremmin (ja niitä reittejähän ei tässä vaiheessa enää kilometritolkulla muutella) Kuppi&Muffini, joten kävin siellä nauttimassa palan mustikka-karhunvatukkapiirasta. Vai oliko se mustikka-karviaismarja.. hmm.. No, hyvää se oli, mutta vähän liian makeaa (rasti seinään, tätä en oo koskaan aiemmin elämässäni sanonut!).

Hipsterin ruokarukous (kuvaminen ennen syömistä :)

4. Kampaajalla käynti. Nips naps huonot latvat pois ja nyt voi taas huoletta antaa tukan kasvaa useamman kuukauden tai puoli vuotta tai milloin sitä nyt jaksaa taas kampaajalle suunnata. Kävin Unika-nimisessä kampaamossa/kampaamokoulussa, jossa opiskelijahinnalla (siis että opiskelija teki työn) tukan leikkuun hinnaksi tuli 24 euroa, joten ei paha lainkaan ja tosi osaava oli tyttönen. (Tyttönen, koska oikeasti.. peiliin katsoessani tunsin itseni aika järkyttävän vanhaksi ja ryppyiseksi.. mikä niissä kampaamon valoissa onkaan? Ja onko kaikki kampaajaopiskelijat tosiaan jotain 16v?)

Joo, ehkä mä alan tykkäämään tästä äitiyslomasta pikkuhiljaa :)

ps. tänään starttasi 36. viikko!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti