sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Siivouspäivä

Matosta se lähti. Olin totaalisen tympääntynyt tuohon meidän vanhaan, ah-niin-mukavaan mutta AARRGGHH-niin-epäkäytännölliseen pitkäkarvaiseen mattoon. Siinä ei pysty ajamaan leikkiautoilla, siinä ei voi rakentaa legoja, sen yli ei voi ajaa työntökärryillä.. sitä on mah-do-ton saada imurilla puhtaaksi ja ulos sitä ei jaksa kantaa kahdeksan muuttomiestäkään. Aamulla nopea tsekkaus netistä ja pikainen kurvaaminen pariin huonekaluliikkeeseen. Kotiin palattiin mukanamme tämä 30% alennuksella hankittu ihana raitakaveri.

Eihän uutta mattoa voi laittaa lattialle ellei ole kunnolla siivottu, joten ilta mummin/äitin ja Nooan kanssa käytettiinkin hiki hatussa siivoamiseen. No, mitä tykkäätte, näkyykö puurtamisen jälki? :) 
Älä kiinnitä huomiota ryppyiseen pöytäliinaan.. ei Nooan kanssa vaan voi silittää mitään. Niin, äläkä noihin ruuan muruihin pöydän alla. Huomaa sen sijaan vaikka vihdoin ja viimein maalattu syöttötuoli sekä mummin tuomat ihanat tulppaanit <3Käytiin tänään tuohon viereen avatussa Lanttilan kirpputorilla, mutta eipä sieltä oikein löytynyt mitään. Aika nuhjuista oli tarjonta ja väsynyt Nooa sekä niin ahdasta, ettei rattaiden kanssa oikein mahtunut olemaan. Pikalöytönä kuitenkin kahdella eurolla tuo Brion vedettävä kirahvi. meillä alkaa olla pian koko sarja kasassa :)Nyt Nooa nukkuu uniaan. Väsynyt höpsö kun herää jo kuudelta!! Iltapäivällä lähdetään sitten saattelemaan mummi takaisin lentokentälle. On ollut mahtavaa, kun Nooa on ollut niin mummin poika ja selvästi tykkää ihan kamalasti olla yhdessä. Onneksi jo parin viikon päästä nähdään uudelleen ja sitten pitääkin suunnitella tähän keväälle joku Joensuun pyörähdys, että päästään näkemään ne minun mummi ja ukkikin.

Huomenna pääsee töihin!! Aijai kyllä maistuu, kun tässä on keskiviikosta asti ahertanut vaan tässä äitiroolissa :)

7 kommenttia:

 1. Se teidän edellinen matto oli niin ihana, mutta tämä on varmasti käytännöllisempi. Ihania noi tulppaanit! Piristää niin paljon! Hyvää huomista työpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja joo, ei sitä vanhaa mattoa voi pois heittää, kun se on niin symppis, mutta tykkään tähän elämänvaiheeseen tästä uudesta NIIN paljon enemmän :) Ja kovasti piristi koko olohuoneen ilmettäkin :)

   ps. ei kyllä mitään hajua minne varastoida se vanha :D Se kun ei oo ihan pieni..

   Poista
 2. Oli ihan huippumukavaa kun Nooa ei enää vierastanut yhtään. Ja ne ihanat sirnistelyhymyt kun sai mummin leivästä palan mutusteltavaksi. Nähdään pian! Paula-mummi

  VastaaPoista
 3. Mikä tuo olohuoneen lattialla oleva pehmeän näköinen pieni tuoli (?) on? Joku lasten nojatuoliko? Toimiiko eli viihtyykö Nooa siinä? Kyselee Hanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Doomoo :) Hankittiin odotusaikana ja olin jo vähällä heittää roskiin, kun ei toi tyyppi pienenä siinä juuri viihtynyt, vaikka oli toi keinupohja ja soiva kukka yläpuolella :)

   http://www.lastenturva.fi/merkki/doomoo/Doomoo/

   Nyt kyllä jaksaa jonkin aikaa tuossa olla, kun katselee Risto Räppääjää.

   Ootko muuten joku Hanna, kenet minä tunnen ihan oikeastikin? :D

   Poista
  2. Ei me taideta tuntea. Olen säännöllinen lukija ja harvakseltaan kommentoiva (esim. matkavinkkejä) anonyymi-Hanna. :) Kiitos tuolitiedosta, täytyypä tsekata.

   Poista
  3. Okei :) Joo, siis mietinkin tätä jo just sen matkakommentin yhteydessä, kun aika montakin tuttua Hannaa löytyy lähipiiristä :)

   Poista