perjantai 27. helmikuuta 2015

Vauvakutsuja ja vatsapöpöjä

Eilen oli hyvin kaksijakoinen päivä. Aamupäivällä meillä oli maailman mukavinta aikaa, kun saatiin pidettyä yllätys vauvakutsut yhdelle meidän mammaporukan äideistä. On se vaan hurjaa, että sieltä on ihan lähiviikkoina jo tulossa toinen vauva! Lisänä saatiin kylään vielä Katja lastensa kanssa, ja hän teki upeita kampauksia meidän mammoille. (tsekkaa Katjan instagram @365goodhairdays) Talossa oli paikalla seitsemän alle kolmivuotiasta plus kaksi masuvauvaa :) Niin oli mukavaa että!


No, mitäs sitten kävikään.. Ihan aamulla mulla oli jo hetken aikaa outo olo mahassa, mutta ajattelin sen johtuvan vain siitä, kun stressasin niin paljon Nooan neuvolan painokontrollia enkä saanut aamupalaakaan ennen sitä syötyä. Siinä sitten aamupäivä meni vilskeessä ja vasta kun sain Nooan unille, alkoi oma olo tuntua ihan hetkessä tosi oudolta. Yököttävä olo, maha kipeä, päänsärky.. hetkisessä oli kippurassa sängyssä kahden peiton alla, koska paleli niin paljon. Tässä kohdassa kun tiesin, että Juhiksella ei ole mitään mahdollisuuksia tulla kesken päivän kotiin, niin ei paljon naurattanut. Luojan kiitos Nooa päätti nukkua lähes kolme tuntia päiväunia!


En kyllä toivo toista tuommoista iltapäivää/iltaa. Tosi huono olo oli itsellä ja Nooan kanssa jaksaminen ihan minimissä. Illalla täällä odottikin Juhista sitten kaksi hermoromahduksen partaalla taiteilevaa perheenjäsentä. 10 tunnin yöunet onneksi pelasti paljon ja tämä päivä on jo mennyt paremmin. Vähän heikolla ololla tosin. Aamulla saatiin onneksi mummi tänne pitkästä aikaa kylään. Nooan vierastaminenkin on jouluun nähden paljon vähäisempää ja mummi onkin taikonut Nooasta esiin niin unelmien pikku hurmurin, että olen tänään monta kertaa miettinyt, että kuka tuo poika oikein on?! :)


Nyt taidan vetäytyä itse lepäilemään vielä tätä oloa paremmaksi. Huomenna taas odottaa tuhannet touhut! Kuvassa mummilta lahjaksi saatu lego-ambulanssi, joka on ollut tänään aivan megasuosikki :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti