tiistai 3. helmikuuta 2015

Tasapainoilua

Tässä sitä nyt ollaan. Tasapainottelemassa kahden työssäkäyvän vanhemman ja yhden päiväkotitaaperon arkea tilanteessa, jossa kuumemittari pienimmällä näyttää hieman liikaa. Juuri kun toivoin viime postauksessa hyvää hoitoviikkoa, niin jouduttiin sitten skippaamaan koko hoitoviikko. Nooalla oli eilen ja tänään ihmeellistä epämääräistä kuumeilua ilman muita oireita. Hassua on se, että meidän mammaporukan kahdella muullakin lapsella on/oli sama "tauti"! He varmaan salaa pussailivat torstaina, kun me nähtiin viimeviikolla ;)

Tässä siis on päivät menty niin, että maanantain minä olin töissä ja Juhis kotona siihen asti, kunnes minä tulin neljän aikaan kotiin ja siitä eteenpäin J lähti töihin. Tänään minä kävin töissä aamun, kun oli tärkeä asia hoidettavana. Tulin puolilta päivin kotiin ja päästin Juhiksen töihin, josta se tuli kotiin tuossa ennen seitsemää. Huomenna on Juhiksen työpäivä ja minä kotona.


Toivotaan, että huomenna jo lämpö pysyy poissa ja päästään takaisin tavalliseen arkeen. Pienen sairastajan kanssa kotona on toooooooosiiiii tylsää olla silloin, kun tyyppi ei ole "kunnolla kipeä". Siis Nooasta ei muuten huomaisi mitään tavallisuudesta poikkeavaa, kuin vaan tuo lämmön nousu. Siinä sitten koetetaan tunnista toiseen keksiä sisällä kahdestaan tekemistä.. puuuuuduuuuuttaaaaaavaaaaa!!! Tänään sentään spesiaaliaktiviteettina leivottiin kakku :)

Niin ja löydettiin jemmalaatikko, jonne oli laitettu osa leluista pahan päivän varalle. Nyt oli se päivä. Nooa viihtyi kivasti hetken aikaa itsekseen tutkien noita kauan sitten unohdettuja leluja.


Toivottavasti huomenna siis ollaan jo kunnossa ja päästään vaikka vähän uloskin - edes kaupassa käymään! Loppuviikkoa värittääkin sitten Juhiksella alkava "viikonlopputyöputki". Tästä eteenpäin ollaan siis koko kevät Nooan kanssa aina kahdestaan joko lauantai tai sunnuntai aikaisesta aamusta yöhön asti. VINKKI VINKKI; jos haluat viikonlopulle seuraa, niin meitä saa hirrrveen mielellään kysellä :)


2 kommenttia:

  1. Voi että nää sairastelut on harmillisia :/ Toivotaan Nopsulle tervettä kevättä :) Ne varmaan söi salaa kaikki kolme sitä nuken tuttia :D tommonen jemmalaatikko on hyvä idis,meilläki auttaa aina ku vaihtaa välillä kerrosta. Ja hei Mikon isyysloma loppuu ens vkolla et meistä saa sit seuraa myös vlppuisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että ei tule mitään sairastelukierrettä tästä! Ja joo, se on muuten se nuken tutti tän kaiken takana :D Ihana, että saadaan viikonloppuseuraa sit teistä <3 <3 <3 Kiitos <3

      Poista