lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväyllätyksiä

Hyvää ystävänpäivää, juuri sinulle. Tähän voisi nyt hyvin kirjoittaa jotain kliseitä ystävyyden merkityksestä, mutta säästän sinut tuskalta. Ystävät nyt vaan ovat elämässä palttiarallaa perheen ja terveyden kanssa samalla viivalla. Yksin on yksinäistä. Itse olen jotenkin ajautunut (?) semmoiseen rooliin, jossa 95% ystävien tapaamisista minä ehdotan ja järjestän. Välillä kehitän tästä itselleni ahdistusta, välillä en :)

No, tänä ystävänpäivänä sain sydämelleni lämmikettä, kun yllätyksenä sain muutaman kerrassaan ihanan ystävänpäiväLAHJAN! Aamulla rakas Juhis yllätti minut täysin paketilla, korjaan paketeilla (!), koska lähinnä olin vitsillä vaan muistutellut ystävänpäivästä. Okei, OKEI, myönnän, ehkä just jonkun suklaan odotin saavani. Sain a) leffalippuja b) japanilaisen leffan dvd:nä, sitä suklaata sekä aivan mielettömän parhana yllärin: Torey Haydenin kirjan, jota en ole lukenut!! Rakastan tämän kirjailian todellisuuteen perustuvia kirjoja ja luulin jo lukeneeni niistä kaikki - toisin on! Tätä en ole vielä lukenut, tämä on vuodelta 1998, joten ehkä siksi se on jäänyt aivan tietoisuuteni ulkopuolelle. Nykyisin Hayden kirjoittaa pelkästään fiktiota, joten tämä oli varsinainen löytö <3


Elinalta sain yläkuvassa näkyvän ihanan mukin, joka ei olisi voinut osua paremmin, muistatteko tämän postauksen?! :D Ja Nooa sai tuon alakuvassa näkyvän pipon. Katjalta sain suloisen ässä-arvan. Tosi hauska ajatus, itse kun en ole koskaan mitään arpaa ostanutkaan :) Valitettavasti voittoa ei tullut, mutta kyllä ystävät ovat parempia, kuin miljoonavoitot!


Katariinalta, kummitädiltään Nooa sai aivan ihanat kaksi Benettonin paitaa. Ja tietysti paketissa oli myös vähän suklaata. Olen niin otettu näistä kaikista muistamisista <3

Varovasti uskallan paljastaa, että Nooa on viimepäivät syönyt tosi hyvin. Eilen hän söi päiväkodissa kaksi desiä (!!) makaroonilaatikkoa ja kotonakin ruoka on maistunut aika kivasti. Tuntuu niin ihanalta, kun toinen sanoo "nam nam" ja kauhoo lusikalla ruokaa suuhunsa <3 Nyt poika on viimein päivän päätteeksi saatu unille, seuraavaksi menen nappaamaan kanelipullat uunista (Ikea) ja kaadan lasin maitoa. Huokaus.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa, että tuo syöminen on nyt sujunut paremmin, kun tietää miten paljon on huolta siitä ollut. Pidetään nyt porukalla peukut varovasti pystyssä, että tästä alkaisi käänne parempaan. Kohta saat paistaa Nooalle kanelipullia ihan urakalla :) Vai pitäisköhän mummin tuoda niitä jo tullessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukut on varovasti pöydän alla kokoajan pystyssä! Ja pullan tuominen on aina hyvä idea ;)

      Poista