perjantai 16. elokuuta 2013

日本

こんいちわ、わたしわピリタです。これわわたしたちのちいさいあかちゃん <3

Täytyy tosiaan alkaa kertailemaan japania, olen onnistunut unohtamaan jo yksinkertaiset verbintaivutuksetkin. Japanikaipuuseen sopii ruuaksi vihreäteenuudeleita, papuja tonkatsu-kastikkeella ja kalapuikkoja wasabilla :)


Toivottavasti jonain päivänä päästään pikkukinyon kanssa käymään Japanissa <3

Tänään tuli sitten ensimmäinen sairaslomapäivä odotuksen takia. Illalla alkoi kivut vatsan oikealla puolella ja jatkuivat lievinä läpi yön. Nyt olo on parempi, mutta vähän varovainen saa olla liikkeissään ja Kätilöopiston puhelinpäivystyksestä suositeltiin vaan päiväksi lepoa. Kyseessä pitäisi edelleen olla kiinnikkeiden venymisestä johtuvat kivut, joten siinä mielessä ei tarvitse olla huolissaan. Vähän tylsää tämä makoilu tietysti on - eikä kello ole vielä edes kahtatoista! :)

ps. ylhäällä lukee: konnichiwa, watachi wa Pirita desu. Kore wa watashitachi no chiisai akachan. Eli: Hei, mun nimi on Pirita. Tämä on meidän pieni vauva. Hehe, ei tällä vielä kovin pitkälle pötkitä, mutta ehkä saataisiin keskustelu avattua :)

2 kommenttia:

  1. Olipa kertakaikkisen ihanaa lukea teidän kuulumisia ja elää mukana raskautta. Iiiihanaaaaa <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sini :) Tulkaa nyt ehdottomasti käymään heti seuraavan kerran kun olette täällä päin. Mehän asutaan iiiiiihan lentokentän vieressä, niin ei voi väittää, etteikö ehtisi ;) Iso halaus sinne koko perheelle ja aurinkoista syksyn alkua!

    VastaaPoista