maanantai 26. elokuuta 2013

Ihana sairaalaan tutustuminen

Tänään käytiin tutustumassa sairaalaan. Ei voi sanoa kuin että aivan ihana käynti! Kätilö, joka meidän ryhmälle piti opastuksen ja tutustumiskierroksen oli ehkä maailman ihanin ihminen ja lopputulos oli vaan se, että mä odotan nyt ihan innoissani synnytystä! Tuntuu, että tosi moni ahdistuu synnytyksestä jo senkin takia, että koettaa tehdä niin kovasti kaikkia päätöksiä ja valintoja etukäteen; mitä kivunlievityksiä haluan käyttää, missä asennossa haluan ponnistaa, otanko aqua-rakkuloita vai olenko jumppapallon päällä? Mun mielestä parasta on mennä avoimin mielin tuohon seikkailuun ja itse ainakin luotan kätilöihin tekemään mulle ne oikeat valinnat esim. kivunlievitykseen.

Jos jossain asiassa olen vähän "turhamainen" on se se, että haluaisin kyllä tuonne Kätilöopistolle synnyttämään. Siellä on tähän asti saanut aivan loistavaa palvelua ja kaikki tilat on niin mukavat ja kotoisat. Tosin pieni henkinen valmistautuminen kannattaa kuitenkin tehdä siihen, että tie vie kohti Porvoota, Lohjaa tai Hyvinkäätä, mikäli Kättärillä on sulku päällä. Helsingissä kun on nyt Naistenklinikka remontissa, niin sen takia synnytyspaikat on täällä vähän vähemmässä kuin normaalisti.

Kuva lainattu täältä

Sairaalakassitkin alkaa olla pakattuina. Näistä listoista kun satun tykkäämään, niin useampi niitäkin tuli tehtyä. Vähän hankala sanoa, mitä sitten oikeasti tarvitsee ja mikä on ihan turhaa kannettavaa. Koetan ajatella järjellä, vaikka mieli tekee valmistautua kuin maailmanvalloitukseen :) Toinen kassi on tarkoitus napata mukaan sitten kun auto kaartaa pihasta kohti sairaalaa. Toisen sitten tuore isi voi tuoda sairaalaan myöhemminkin.


Noloa on ainakin se, minkä painoinen mun "eväspussukka" on... No siis eihän sitä VOI tietää, että minkälaista suklaata tekee sitten mieli, joten varauduin Royalilla, Tuplalla, Snickersillä sekä Twixillä :D  Lisäksi pussillinen lakuja ja kolme eri mehua :)


2 kommenttia:

  1. Ai että miten ihanaa luettavaa, olet sä vaan niin söötti :D Tai te molemmat, tai teidän koko elämäntilanne. Niin herttasta seurata teidän odotusta <3

    VastaaPoista