torstai 22. elokuuta 2013

Neuvolapäivä ja 35. viikko alkuun!

Viime päivinä olen repinyt hiuksiani tämän meidän asuinpaikan ja siihen liittyvien infernaalisten ruuhkien (täältä Helsinkiin) kanssa, mutta yksi ehdoton hyvä puoli on se, että neuvolaan on kävellen noin 3min matka. Siis vaikka vauhti olisi tällaista etana kävelykepeillä -luokkaa. 

Pikkupyyhe Hemtexiltä, joka vaan jotenkin kolahti.. :)

Aamun neuvolassa myös selvisi syytä sille, miksi lantio on kipuillut viimepäivinä, lirahtamisriski tuntuu olevan jokaisella askeleella ja aivastuksella, sekä muutenkin tuntuu kovin painavalta tuolla.. no.. siellä. Vauva nimittäin on jo laskeutunut ja on ainakin osittain kiinnittynyt lantioon! Jee, hyvä meidän pikkukinyo!! Siellä se siis alkaa jo ottaa ensimmäisiä pieniä millimetrin mittaisia askelia kohti syntymää <3 

Iltapäivällä suuntasimme taas neuvolaan, tällä kertaa synnytysvalmennukseen (joka alkoikin tuntua ihan ajankohtaiselta tuon aamun käynnin jälkeen!) Eipä siellä paljon mitään uutta tietoa tullut. Taisin silloin joskus raskauden alkupuolella ahtaa itseni niin täyteen kaikkea synnytysinfoa, että hankala enää keksiä mitään uutta :) Itse odotan pääosin vain innolla tuota ihmeellistä tapahtumaa. Tottakai jännittää myös ihan kamalasti, että miten kovat ne kivut on ja miten itse jaksaa, mutta kun "palkintona" on saada oma pieni vauva syliin, niin eiköhän siitä revitä aika paljon motivaatiota irti. 

Huomenna onkin meidän 1/2 vuotishääpäivä ja mennään illalla vähän juhlistamaan sitä <3 

2 kommenttia:

  1. Round IS a shape! Voit lahjoittaa ton miulle sitten, kun et itse ole enää niin palleroinen. :D

    VastaaPoista
  2. Round is a BRILLIANT shape! :) Pistetään pyyhe talteen, vaikka etpä sinäkään nyt enää kovin palleroinen ole. Mutta henkisesti ollaan palleroisia, koska pallerot on söpöjä :)

    VastaaPoista