torstai 27. maaliskuuta 2014

5kk neuvola

Joka sitten oli kyllä lähempänä 6kk kuin viisi. Jouduimme venkslaamaan aikaa noiden maitotestausten takia. Tänään sinne kuitenkin päästiin. Ja olipa vielä ensimmäinen neuvolakäynti ilman iskää. Ja oikein hienostihan se meni noinkin! Ainoastaan kalenterin unohdin kotiin, josta sainkin isimieheltä jälkeenpäin ihmetteleviä katseita (mitä, SINÄ? KALENTERI? unohdit??) :)

Koska olimme käyneet ne 5kk rokotukset hakemassa jo pari viikkoa sitten, tällä kertaa vuorossa oli lähinnä mukavaa jutustelua. Tässä kuitenkin vielä faktat:

Paino: 8196g
Pituus: 67cm
Päänympärys: 43,8cm

Neuvolakorttiin kirjoitettiin: "Reipas ja touhukas poika". Reipas ja touhukas tämä jäbä tosiaan on. Täti sanoi, ettei muista milloin viimeksi on nähnyt näin vauhdikkaasti liikkuvaa puolivuotiasta. Kun sitten sivulauseessa kysyin, että milloinkahan sen pinnasängyn pohja kannattaa laskea alemmalle tasolle, sainkin vastaukseksi pitkän katseen ja painokkaan "NYT" :D

Tänään testattiin myös pitkästä aikaa kantoreppua, eli tuota meidän Manducaa. Nooa kun ei ole viihtynyt sylissä, saati sitten missään kantoliinassa tai -repussa hetkeäkään niin, että kasvot on kantajaan päin. Nyt kuitenkin olen määrätietoisesti aina välillä poikaa niin kantanut ja sylissä räpiköinnin määrä on kokoajan vähentynyt. Siispä uskaltauduttiin kokeilemaan myös Manducaa ja ihan ulkona asti! Ja mitä vielä - se meni hienosti! Ainoastaan vaan tuo auringonpaiste teki sen, että jouduin kävelemään koko ajan niin, että aurinko paistaa Nooaan takaapäin. Siinä sitten olin varmaan hauska näky, kun kiersin taloa nenän osoittaessa koko ajan samaan suuntaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti