perjantai 28. maaliskuuta 2014

Meidän jengi

Neuvolasysteemimme tarjoaa ensimmäistä lasta odottaville äideille ja isille perhevalmennusta. Diibadaa.. ah, joku semihyödyllinen vinkki.. diibadaa.. daabadaa.. Mutta enpä ensikokoontumisella vielä tiennyt, että ans mennä hetki aikaa ja meistä mammoista on muodostunut ihana, tiivis, uusi ystäväporukka!

Ehkä meillä kävi hyvä tuuri, että aika samanhenkisiä mimmejä sattui ryhmään pikkuisen alta kymmenen kappaletta. Kokoonnuimme pari kertaa jo mahojen kanssa juomaan kaffea ja vertailemaan kolotuksia. Viimeisin mahatapaaminen oli syyskuun ihan lopussa. Ja sitä seuraavana päivänä ensimmäinen urhea äiti lähti jo synnyttämään. Siinä sitten putkahtelikin pikkuisia maailmaan parin viikon sisään, plops plops plops :)

Pienen "synnytystauon" jälkeen tapaamisia on jatkettu melkein viikottain ja facebookissa päivystää 24/7 tukiryhmä. Ihanat naiset, on ollut niin ilo tutustua ja saada matkan varrella tukea, kannustusta ja paikka, jossa purkaa sydäntä <3 Ja mikä parasta, vauvat saavat ihan alusta asti kaveriporukan, jossa kasvaa, leikkiä, ihastua (?), mättää toista pahvilautasella, syödä synttärikakkua ja hieroa sitä kaverin tukkaan... ai että :) Niin, yksi kerta naurettiinkin, että kyllähän nämä lapset saavat sitten itse seurustelukumppaninsa valita - kunhan vaan on tästä porukasta :D

Kuva pari viikon takaa

Tänään tapasimme taas kahvittelun merkeissä. Hieman pienemmällä kokoonpanolla ja meidän aika Nopsun kanssa paikanpäällä jäi vähän lyhyeksi. Mutta silti oli ihana nähdä ja odotetaankin jo seuraavaa kertaa.

Huomenna onkin vähän maman vapaapäivää tiedossa. Lähden ihan Helsingin keskustaan asti, ensin näkemään yhtä ystävää teen merkeissä ja sen jälkeen meidän japanin kurssin kanssa Kotoon syömään. Ihana saada taas herkullista japanilaista ruokaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti