lauantai 22. maaliskuuta 2014

Mummiviikonloppu!

Siitä onkin vierähtänyt aikaa melkein kaksi kuukautta, kun mummi viimeksi näki Nooan. Ja voi ihme, miten paljon sitä onkaan niistä ajoista muututtu! Eilinen meni ihan vaan päivitellessä. Onhan se eri asia nähdä livenä, vaikka lähes päivittäin soitellaankin ja kuvat ja videot suhaa Joensuuhun päin.

Eilen käytiin vakkarikahvilassa juomassa (taas yhdet..) kaneli-cookie-cappucinot sekä pikapyörähdys ruokakaupassa. Nopsu viihtyi aivan mainiosti rattaissa!

Eilen loppui myös vihdoin maitoaltistuksen A-osa. Iho-oireethan hävisivät tiistaina - vain palatakseen keskiviikkona ja joka päivä mentiin pikkuisen pahempaan suuntaan. Eilen sitten testauksen loputtua saatiin antaa allergialääke, jolla oli "harmittava" (öö.. ILTA + VAUVA) sivuvaikutus  -se väsyttää kamalasti :) No, poika huitaisi sitten 8,5h unta putkeen :)

Maanantaina mennään aamulla taas lääkäriin ja odotan kyllä tosi mielenkiinnolla arviota tästä testauksen sujumisesta ja päätöstä siitä, vieläkö jatketaan B-maitoon. Mutta sitä ennen pari hauskaa päivää Paula-mummin kanssa edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti