sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Turvaistuin!

OMG. Eikö me ihan juuri käyty hankkimassa turvakaukalo ja mietittiin, että koittaako ihan oikeasti vielä se hetki, että pieni vauva siinä kiikutetaan autoon ja ajellaan kotiin.. No, nyt sitten ollaan siinä tilanteessa, että turvakaukalo jää kohta Nopsulle pieneksi ja oli aika hankkia ihan isojen poikien turvaistuin! Vähän toki etuajassa tämän kanssa oltiin, mutta kun oli niin loistava tarjous ja sopivasti mummi kylässä (jos-tiedätte-mitä-tarkoitan), niin pitihän tilaisuudesta ottaa vaari!

Voin samalla suositella lämpimästi Martinkylässä olevaa Lastenturva-liikettä. Ihan mieletön valikoima kaikkea lasten ja vauvojen juttuja (kuulema Suomen suurin) ja me ainakin saatiin niin hyvää palvelua, että en muista milloin olisin koskaan niin hyvää saanut. Aivan mahtavan hyvälle tuulelle tuli pieni ihminen :)

Liikkeessä äidin kanssa uumoiltiin, että Nooan pää yltää tällä hetkellä ehkä puoleen väliin selkänojaa, että kyllä se vielä aika monta kuukautta saa kasvaa, ennenkuin tähän sopii. Mutta kas vain - näin se taitaa olla, että ei meillä enää mikään minivauva asu! Istuimeen on kuitenkin 9kk/9kg turvaraja, joten vielä hetki odotellaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti