sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Neliveto

Ensin nousi suoraksi kädet. Sitten suoristettiin jalat. Ihan suoraksi asti. Sitten ne jalat asettuivat konttausasentoon.. aha! KONTTAUS-asentoon! Sitä asentoa haettiin muutama päivä ja nyt parina päivänä on jo otettu ensimmäisiä askelia. Pieniä liikkumisia käsillä ja jaloilla. Suurimman osan aikaa heijataan vauhdilla tuossa asennossa ees ja taas - ikäänkuin testaten, että mihin tästä uudesta asennosta nyt oikein on. Ja kuinka hyvin tasapaino pitää.


Ja tässä äitinainen (miks "isimies" kuulostaa paljon hauskemmalta..) tältä aamulta. Suuntasin auttamaan ystävää muutossa. Heitin yhden Maunula-Nummela -keikan ja autoin hieman uuden asunnon siivouksessa. Huomaa uudet, vahvuudelliset aurinkolasit. LOVE EM <3 En tajua miten oon pärjännyt ennen ilman.. nyt siis näitä uusvälttämättömyyksiä on kahdet :)



Huomenna me mennään aamulla käymään lääkärissä. Nooa on nyt ihmeen paljon itkenyt viikon verran öisin. Ja kitissyt tavallista enemmän päivisin. Hammas ei tunnu tulevan pintaan ja sainkin päähäni jonkun ystävän antaman vinkin, että epämääräisten yöitkujen takana on usein korvatulehdus. Toinen korva tuntuikin olevan tosi tukossa, kun ei sinne oikein korvatipatkaan menneet. Aamulla siis moikkaamaan meidän allergialastenlääkäriä. Saadaan samalla kysyttyä vähän maitojuttuja. Itäkeskuksesta sitten papa jatkaa piiiiiiiitkästä aikaa (edellinen kerta vuosi sitten) tekemään peruspituisen työpäivän ja me tullaan bussilla kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti