maanantai 9. kesäkuuta 2014

Häh?

Miten voi olla, että ensimmäinen ihan kokonainen Nooan kanssa ilman Juhista vietetty päivä on mennyt näin hyvin?! Olen vähän ihmeissäni. Kuvittelin tässä kohdassa olevani totaalisen sippi ja kiroavani äitiyden jonnekin kuusen latvaan. Mutta ei. Meidän päivä on mennyt kivasti ja mulla on hyvä fiilis. Ihana poika!!! <3

Okei, oli päivä kyllä hyvin "ohjelmoitukin". Aamulla ei tarvinnut touhuta aamutouhuja yksin, kun Kata-kummitus oli vielä kylässä. Puoli yhdeksän toi (viideltä herännyt) tirppana laitettiin unille. Omaan sänkyyn, ihan tuosta vaan. Puolentoista tunnin unien jälkeen kylään tulivat pari mammakaveria ihanien pikkuistensa kanssa. Syötiin vähän raakaherkkuja ja juotiin kahvia ja juoruttiin vauvajuttuja - sitä tavallista :)

Siitä sitten neuvolaan, jossa ei kyllä ollut mitään erityistä. Nooan 8kk mitat ovat 9070g ja 71cm. Poika on neuvolatädin sanojen mukaan "hieman hoikistunut", mutta ei mitenkään liiaksi, koska painoa on aina ollut hyvin (lue: vähän reippaasti) pituuteen nähden. Ja kun on noin touhukas tyyppi, niin ei mikään ihmekään.

Neuvolan jälkeen toiset unet omassa sängyssä ja sen jälkeen apteekkiin hakemaan lisää maitoa (note to self: tarkista AINA, että on reseptissä maitoa, sillä muuten voit käyttää kolme päivää reseptin paniikkipikaiseen uusimiseen) ja käytiin nopeasti myös ruokakaupassa.

Iltakylvyt, pesut, pisut, puurot ja pusut. Unimaito nassuun ja tiikerin nosto sänkyyn nukkumaan. Tadaa! Ja nyt meinasin rennosti hetken maata sohvalla (okei, ehkä venytellä) ja katsoa Eat, Pray, Lovea pätkän!

Päivältä ei tullut napattua yhtään kuvaa, mutta tässä kummitustädiltä lainattu kuva viikonlopulta:


EDIT (seuraavana aamuna): Noin tunnin nukkumisen jälkeen alkoi itkut ja vääntelehtimiset. Epäilin ylähampaan kipuja, joten annoin särkylääkettä. Uni tuli, mutta vain hetkeksi ja loppu yö menikin erilaisten itkujen ja mahavaivojen kanssa. Että mitens se oli - ei nuolaista ennenkuin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti