sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Vain elämää..

Aika mukava viikonloppu pian takana. Mutta jotenkin hirmuisen laiska ja aika väsyny olo on ollut. Siispä hyvä, että meillä on täällä viimeiset kolme päivää ollut kolme aikuista tuota yhtä 8kk termiittiä kohden. Nooan kummi ja minun parhaita ystäviä, Kata, tuli tänne meille viikonlopuksi Joensuusta. Tai siis Tukholmasta, sillä hän oli siellä kummityttönsä pikkusiskon kanssa käymässä.

Perjantaina mama piti ansaitun (?) vapaapäivän, jonka kohokohdat oli lounas übersuperlemppari ravintolassa (jonne ystävät veivät minut myös polttaripäivänäni <3 ) Silvopleessa. Ruoka oli aivan tajuttoman hyvää ja ihana kun sai syödä rauhassa. Tosin, olen nähtävästi jo unohtanut, miten syödään ei-kiireellä.. Myös kampaaja teki hyvää jälkeä ja nyt tämä täysin tasapitkä polkkatukka näyttää jopa etäisesti hyväkuntoiselta! Hiuksia on kyllä imetyksen lopettamisen jälkeen lähtenyt niin kauhistuttavan paljon, että ei voitu kampaajallakaan kun vaan nauraa mun vauvantukan ohkaisille sivuhiuksille. Onneksi pientä uutta tukkaa puskee jo :)Lauantaiaamuna me myytiin eteenpäin meidän rattaat ja vaunut ja turvakaukalo. Koko ihana Brio Go -setti. Voi haikeus!! En ole onnistunut mihinkään tavaraan tässä vauva-aikana kiintymään (en edes niihin ensimmäisiin bodyihin tai yhteenkään leluun), mutta noista luopuminen teki tosi tiukkaa!! Ei vähiten siksi, että rattaat oikeasti oli tosi hyvät. No, on meidän uudetkin hyvät, mutta tiettyjä ominaisuuksia jään vanhoista kaipaamaan. Turvakaukaloa ei vielä voitu luovuttaa, kun toi pätkä on liian pätkä turvaistuimeen. Toivottavasti se pian kasvaa ja päästään vaihtamaan autoon kuninkaalle istuinta.Iltapäivällä lauantaina käytiin Katan kanssa pyörimässä Itiksessä, josta löytyi vähän shoppailuja ja lounasta syötiin aasiabuffassa, jossa tuli jotenkin ihanan autenttinen reissufiilis. Ulkona oli yli +20, mutta kun päästiin syömään, alkoi juuri satamaan vettä ja oli vähän harmaata. Ihan kuin olisi ollut ihanassa Kaakkois-Aasiassa reissaamassa sadekauden aikaan.. oih..

Huomenna Tukholmaan lähteekin Juhis - onneksi vaan päiväreissulle. Me saadaan Nopsun kanssa rakkaat mammaystävät kylään ja iltapäivällä onkin vuorossa 8kk-neuvola. Harmi vähän kun Juhis ei pääse mukaan. En uskalla edes tarkistaa, että saadaanko huomenna rokotuksia, sillä jos niitä on tulossa, niin pelkään, että lintsaan koko käynnin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti