perjantai 13. kesäkuuta 2014

Sekalaisia kuulumisia

Ai mitäs tänne? No, eilen illalla Nooa ja Juhis lähtivät käymään Juhiksen siskon perheen luona, jossa Riitta-mumma oli käymässä. Kuvassa siis Nooa ja Ansku-serkku sekä Anskun äiti (Juhiksen sisko).


Tänään minä kävin työporukan kanssa Porvoossa risteillen. Tosi kiva, että kutsuivat tämmöisen äitiyslomalaisenkin mukaan. Niin, tässähän ollaan tosiaan viimeistä kuukautta äitiyslomalla. 14.7. loppuu tämä lysti (aka rahantulo) ja tipahdetaan hoitovapaalle (aka kotihoidontuelle aka milläs ajattelit maksaa edes asumiskulut?).



Porvooseen jos matkaat, niin mene eh-dot-to-mas-ti kahvilaan nimeltä Helmi. Niin täydellisen hyviä kakkuja!! Söin tuollaisen pähkinä-kinuski-kakun. Hehe, juuri kun hetki sitten iloitsin tasapainoisella ruokavaliollani, niin tämä viikko on ollut kaikkea muuta kuin! Mistä ihmeestä putkahti kaikki nämä herkkuhimot?! Olen muunmuassa syönyt valkosuklaata ja keksejä, vaikken kummastakaan erityisesti edes pidä! Oih, voih ja mahan turvotus...



Illalla vielä jatkoin tätä omaa rilluttelua (pojat pakottivat) ja menin lähikirjastoon lukemaan lehtiä. Voi pojat, miten en ole tätä aiemmin hoksannut! Aivan mahtava, viihtyisä, rentouttava ja ILMAINEN harrastus noin 3min kävelyn päässä. Nyt kun kirjastoon vielä pääsee sisään kirjastokortilla mihin aikaan tahansa, niin ei ole edes aukioloaikojen "vanki".



Nooakin on oppinut jotain uutta. Nyt se osaa mennä kontiltaan istumaan. Ja tosiaan - myös sanoo sen verran napakasti ja oikeissa asiayhteyksissä "äiti", että pakko varmaan uskoa, että joku aivosolu sen päässä on nyt tämän sanan hoksannut. Tänäänkin kun soitin kahdesti Juhikselle ja Nooa kuuli kaiuttimesta mun äänen, niin alkoi läpsyttää käsiään kylkiin (mitä tekee aina kun innostuu) ja hoki kolme eri kertaa "äiti" <3 Lisäksi Nooa tekee aina niin, että jos minä menen makaamaan lattialle selälleen (yleensä ajatuksella "kiesus mä oon poikki anna mun maata tässä edes minuutti"), niin poika konttaa sekunnissa innolla pään luokse, nappaa kädet poskille tai otsalle ja antaa kunnon kuolaisen pusun suulle. Pusua tehostetaan joskus nuolemalla leukaa tai työntämällä sormet sieraimiin. "Joo-o, tsekattu on, ei se ätii nuku, se ESITTÄÄ VAAN :D :D :D" T: Nooa

Jaaha, eiköhän se ole sitten unien aika! Kurkku on vähän kipeä, joten toivotaan, että yön aikana se menee ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti