maanantai 2. syyskuuta 2013

Kuka imuroi mun kalenterin?

Normaali viikko

Tämä viikko
Jep. On tässä vähän totuttelemista :) Tänään "onneksi" päivä oli ihan kivasti täynnä tekemistä. Aamulla käytiin neuvolalääkärillä ja oli tosi mukava käynti. Vauveli on jo tosi alhaalla, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että se vielä tällä viikolla olisi tulossa maailmaan, mutta voi siis hyvin olla, että ihan kuutta viikkoa ei enää tarvitse odotella. Masun sf-mitta on nyt aika pitkään pysynyt samana (johtuen ainakin osaksi vauvan laskeutumisesta), mutta sitä nyt vähän seurataan ja seuraava tsekkaus ensi maanantain neuvolakäynnillä.

Lääkärin jälkeen kävin pyörähtämässä vanhalla työpaikalla ja sen jälkeen suuntasin päiväleffaan. Iltapäivällä leffassa. Yksin. Tunsin NIIN lintsaavani töistä tai koulusta :) Illalla vielä käväisy MLL:n syyskauden avajaisissa. Teen siellä siis vapaaehtoistyötä, josta pidän tosi tosi paljon.

Huomiselle kalenteri onkin tyhjä. Iik. Jospa vaikka koettaisi kunnolla levätä, kun yöunet on nyt käyneet ainakin hetkellisesti vähän huonoiksi. Ja imetystyynyn tekeminen on vielä kesken. Joo, enköhän mä pärjäile :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti