tiistai 24. syyskuuta 2013

Sy(nnyt)ysflunssa

Atshuu! Eilen illalla alkoi kurkku tuntumaan vähän kipeältä ja yön aikana siitä kehkeytyi ihan perus syysflunssa. Hurjasta väsymyksestä huolimatta nukuin yöllä vaan pieniä pätkiä ja aamulla olo tuntui traktorin yliajamalta. Yleensä aamuisin oon aina sitä mieltä, että "jee, tänään synnyttämään!", mutta tänään vaan pienessä mielessäni hiljaa toivoin, että nyt jos pikkuinen pysyisi pesässään vielä pari päivää. Tässä olossa suureen koitokseen lähteminen ei tunnu kovin hyvältä idealta.

Ihana viesti odotti minua aamulla keittiön kellossa! :)

Toisaalta, kuulin ystävällisen facebook-kommentin myötä, että Kätilöopistolla on sanottu, että pari päivää ennen h-hetkeä alkava "synnytysflunssa" on tosi yleinen. Iik. No, saa nähdä syntyykö tästä niiskutuksesta vain iso pino käytettyjä nenäliinoja - vaiko vauva :)

Lämmin suosittelu kyseiselle suklaalle ;)

Tänään luvassa on siis makoilua vuorotellen sohvalla ja sängyssä. Nukkumista. Telkkaria. Vitamiineja, hunajaa, suklaata ja litroittain kuumaa juomista. Ehkä myös muki sipulimaitoa! Juhiksella alkavaan flunssaan toi sipulimaito ainakin toimii valtavan tehokkaasti. Joka ikinen kerta kun ehdotan sitä, niin kaikki oireet katoavat! <3


2 kommenttia:

  1. Oi voi, syysflunssat eivät ole kivoja! Mutta flunssalääkkeet tässä kuvassa sen sijaan näyttävät sangen oivallisilta ;-)

    VastaaPoista
  2. Olivat myös erittäin toimivia :)

    VastaaPoista