maanantai 7. huhtikuuta 2014

Nooan ensimmäinen lentolippu!


Milloinkahan oon viimeksi jännittänyt näin paljon lentolipun ostamista? Lähdetään Nooan kanssa ihan kahdestaan käymään Joensuussa. Tämä reissu jännittää kohtuu paljon, koska en oo a) ollut koskaan Nooasta "yksin" vastuussa näin pitkää aikaa putkeen, b) en oo KOSKAAN ollut yövastuussa Nooasta ja c) Pikku ei oo koskaan ollut vielä lentokoneessa.


Mutta me ollaan reippaita ja lähdetään iloisin mielin seikkailuun. Joensuussa on kuitenkin paljon ihania ihmisiä, joita onkin jo taas korkea aika nähdä. Myös Nooan mummi ja täti ovat aika hyviä pitämään huolta sekä Pikusta että mamasta, joten eiköhän me hyvin pärjätä!

Tänään aamullä käytiin Nopsun kanssa Elixian vauvajumpassa. Vähän epäileväisin mielin lähdin sinne, mutta kas, se olikin aika kivaa! Nooa viihtyi ja minullekin tuli ihan kunnolla hiki. Parasta oli, että kaksi mammakaveria vauvoineen lähtivät myös mukaan, joten tukea oli kirjaimellisesti molemmilla puolilla.

(seuraavana kappale marmatusta, hyppää yli jos ei huvita)

Jumpan jälkeen kävi (taas) "hauska" keskustelu yhden mamman kanssa (joka siis vaikutti ihan huippukivalta, ei siinä mitään). Tuli puheeksi lapsiemme nimet ja kun sanoin tämän nimeksi Nooa, hän kommentoi, että "aaai, hän onkin poika!". Niin. Siis onhan tuo nyt AIVAN tyttöjen paita, jota ei missään nimessä voi pukea pojalle. Entä jos sama asu olisi ollut tytöllä. Eikös nuo ole aivan poikaväriset housut - luultaisiinko vauvaa silloin pojaksi? Tuskin. Vaaleanpunainen kun nyt "on vaan niin tyttöjen väri". Ai että, tää on mun lemppari marmatus aihe :D Jos mulla olisi tyttö, mä niin pukisin sen välillä pelkästään vaaleansiniseen ja osottaisin, ettei se tee siitä yhtään vähempää tyttöä. Yhtään sen vähempää, kuin tämä paitakaan tekee Nooasta yhtään vähemmän pojan.Kohta lähden tästä pyörähtämään Ikeassa. Täytyy hakea sieltä muutamia vauvajuttuja (ja siis onko joku joskus käynyt Ikeassa niin, että sieltä lähtee mukaan VAAN ne asiat, mitä oli listassa.. epäilen :) ).

2 kommenttia:

  1. Hei ihana Nooa ja aika tutut sukat! ;) Mulle et ole onnistunut marmattamaan aiheesta juuri ollenkaan, tästä riittääkin puhuttavaa myöhemmäksi. Periaatteessa olen samoilla linjoilla kyllä sun kaa. Silti huvittihan se kun menin töihin Ellan kanssa viimeksi ja tyttö oli puettu päästä varpaisiin vaaleanpunaiseen niin ekan karskin raksamiehen kommentti oli "Ompa komea poika!" öö, siis tyttöhän tää on... Eli ei kaikki taida kuitenkaan katsoa vaatteiden väriä...

    VastaaPoista
  2. Hihi, mun silmään taas Ella on niin tyttö, että vaikka pukisi mustaan huppariin ja reisitaskuhousuihin, niin tyttö se on :D
    Ja eikä nämä vaateasiat nyt niin maailman suurimpia ja vakavimpia ole. Jotenkin vaan haluaa itse rikkoa niitä tyttöjen ja poikien laatikoita, mihin lapset (leikkien, vaatteiden, lelujen ja harrastusten) puolesta niin helposti laitetaan.

    VastaaPoista