lauantai 5. huhtikuuta 2014

Puoli vuotta!

Tänään meidän pieni nöpönenä täyttää puoli vuotta! PUOLI VUOTTA! Pikkuvauva-aika on siis takanapäin ja nyt mennään vauhdilla kohti kaikkea uutta ja mahtavaa! Täältä tullaan uudet ruuat, konttaaminen, kävely, jokeltelu, sanat, kokonaiset yöunet, halaaminen, kikatukset, reissut, lelut, laulut - kaikki itkut ja naurut.

Tämä puoli vuotta on itselleni ollut rankinta ja opettavaisinta aikaa elämässäni. Muutamien haastavien juttujen jälkeen aurinko paistaa koko ajan enemmän ja en voisi kuvitella elämääni ilman tätä ihmeellistä pientä olentoa.Yllä olevassa kuvassa ihkaensimmäisellä vaunulenkillä noin puolentoista viikon ikäisenä. Voi pientä!! Johanna sisko varmaankin muistaa tämän lenkin <3Tässä kuvassa ollaan isukin mukana työpalaverissa Lastenklinikoiden Kummeilla. Nooanen nukkui sikeästi koko kaksi tuntia. Ikää oli tässä kohtaa ehkä kuukausi.


Ja voih. Eilen kannettiin varastoon vaunukoppa. Sitä ei tarvita enää. Lajittelin myös pieneksi jääneitä vaatteita ja siellä tuli vastaan tuo ihana nallehaalari. Pitihän se vielä koettaa päälle ja todeta, että kyllä jäbä on aivan hurjasti kasvanut niistä ensimmäisistä viikoista! Ja tämä haalari - tätä ei kyllä raskita antaa eteenpäin <3

Onnea rakas Nooa, 6kk!

2 kommenttia:

 1. Onnea rakas pikku Nooa nöpönenä, puolivuotta on hieno ikä. "Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa."
  Paula-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut välitetty! Juuri tällä hetkellä Nooa syö itse. Ei anna Juhiksen syöttää välipalaa, mutta kun sose laitetaan lusikkaan ja annetaan lusikka käteen, niin itse laittaa lusikan suuhun ja kyllä maistuu. Purkillinen kuulema just meni :D

   Poista