maanantai 21. huhtikuuta 2014

Retki Haltialaan

Tänään tehtiin ihana pääsiäisretki läheiselle Haltialan tilalle, joka on niin ihana maaseutupaikka tuossa joen toisella puolella, Helsingin puolella. Siellä oli näin pääsiäismaanantaina väkeä kuin pipoa ja vitsailtiinkin, että tää on vissiin nyt sitten se Helsingin keskusta :)
Nooa näki ensimmäistä kertaa eläimiä ja kyllä niissä lampaissa riittikin tuijoteltavaa. Sää oli aivan mielettömän ihana. Varmaan +20 ja täysi auringonpaiste. Takaisin tullessa pojalle tuli rattaissa uni, joka jatkui sitten kotona päiväunina. Kas, näin täydellistä meillä aina :D


Unikoulu viimeyönä oli mitä oli. Nukkumaan meno meni kuin leffoissa. Syötin maidon, röyhtäytin, nostin pinnasänkyyn. Poika jäi samaan asentoon, mihin laskinkin. Tuijotteli hetken minua, pisti silmät kiinni ja nukahti :D Sitten yöllä olikin aika paljon kaikkea pientä kitinää. Maitoa syötiin 03:30 ja viiden aikaan tarvittiin tassuttelua. Unet kuitenkin (pieniä katkoksia lukuunottamatta) kestivät 20:30 - 06:20, eli aika hyvin. Ehkä eniten itsellä painoi se, kun en saanut oikein missään välissä itse kunnolla nukuttua. Onneksi aamulla taas sai ottaa omat lisäunet.
2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta päivältä ja ihania kuvia! Kyllä varmasti riitti ihmeteltävää Nooalla lampaissa, mutta kysymyshän kuuluu, miltä ne maistuu :) (Voi ei, en siis tarkottanut silleen oikeesti syödä, vaan vauvan "kaikkea pitää maistaa" juttua :D ) Mutta miten äippä pärjäsi eläinten kanssa samassa tilassa, vieläpä siitepölyaikaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, pistetään sitten vaan Lambia pöytään ens kerralla :P Mut joo, uskon että sitä pörröistä turkkia olisi Nooan mielestä ollut ihana päästä vähän pusuttelemaan :) Olin aamulla ottanut allergialääkkeen, niin yllättävän hyvin pärjäsin! Ei tullut mitään oireita. Ei me tosin kauaa oltu tietenkään.. Mennään tuonne yhdessä sit ens kerran ku tuut!! <3

      Poista