tiistai 15. huhtikuuta 2014

Se kuuluisa koulu, kolmas yö

Se olikin sitten isimiehen vuoro astua puikkoihin. Ei sillä, ettäkö en olisi jaksanut. Fysiikkani ei kestänyt. Eilen alkanut niska-hartia-jumi vaan paheni iltaa kohti ja kykenin hädintuskin nostelemaan Pikkua illalla.

Yö meni aika kivasti! Ainakin selvästi paremmin kuin edellinen. Nukahtaminen 20:40 pienillä tassutteluilla. 00:20 kääntö mahaltaan selälleen ja vähän silitystä. Sitten 01:20 eteenpäin noin tunnin verran oli menty about kymmenen minuutin pätkissä ja seilattu käsi-sili-syli -väliä. Sitten kuitenkin uni tuli ja sitä riitti aina 05:20 asti. Maitoa kaivattiin vasta tässä kohtaa.

Aika hienoa, nyt kun sen tähän kirjoittaa! Toivoa on :) Ehkä meikämammakin pitkin hampain jättää tänään treenit väliin ja koettaa hoitaa tiikeribalsamilla ja pyörittelyillä hartioita kuntoon.


2 kommenttia:

  1. Tuohan meni jo paremmin! Kyllä te vielä joskus saatte nukkua ihan kokonaisen yön, toivottavasti se on pian! Ja sitä ennen saatatte ehkä nukkua kokonaisen vauvan yön, eli 24-06 (jakaakseni tänne oman neuvolatätini kertomia "viisauksia"), mutta henk. koh. mä kyllä itse haluaisin tässä univelassa nukkua hieman kuusi tuntia pidempään ennen kuin kutsuisin sitä kokonaan nukutuksi yöksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, "vauvan yö", joopajuu. No kuule, täällä nukuttiin viime yönä 21-04 heräämättä kertaakaan! Wuhuu!!!

      Poista