lauantai 21. kesäkuuta 2014

Brio Spin ja tuunaukset

Jo jokin aika sitten me hankittiin uudet rattaat, kun saimme edelliset (koko Brio Go-setti) kaupaksi ystävälle, jonka vauva syntyi juuri tällä viikolla <3 Edelleen, kaipaan jotain ominaisuuksia noista vanhoista (iso tavaratila, käännettävä lapsen suunta, hyvin muotoiltu aisa), mutta toisaalta tykkään uusien ketteryydestä, helposta kasaan laitettavuudesta ja pienestä koosta. Ja Nopsu tykkää istua kasvot menosuuntaan.


Halusin vähän somistaa näitä suht mustia (oi miksi kaikki rattaat ovat niin tummia!?) rattaita, joten ompelin itse istuinsuojan sekä työntöaisaan pussukan, joka on ollut ihan hitti! Ei ole parempaa paikkaa pitää käden ulottuvilla lompakkoa, avaimia, aurinkolaseja, huulirasvaa, maitopulloa ja paria lelua heitettäväksi kitisevälle pätkälle.


Alakertaan mahtuu juuri ja juuri hoitolaukku sekä sadesuoja. Eipä paljon muuta. Itseasiassa, joudutaan ostamaan uusi sadesuoja, koska edellinen ostettiin niihin vanhoihin rattaisiin ja ei nyt sovi uusiin :/ Sen sijaan Nooan kummilta saatu verho sopii näihin tosi hyvin kooltaan, joten se pääsi taas uudelleen käyttöön! Ylös rullattuna toimii myös hyvin aurinkosuojana.Kas, miehenikin pääsi pitkästä aikaa kuvaan. Jalka peilissä. Hehe.

2 kommenttia:

  1. Vau,tosi hienot! Ja toi pussukka on tosi kätevä! Sähän taitava ja kekseliäs oot ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitti :) Näitä voi sit multa tilailla :P

      Poista