maanantai 16. kesäkuuta 2014

Leila Eemeli

Nappasin eilen muistilehtiön tehdäkseni valmisteluja tämän päivän lääkärikäyntiä varten (joka sitten peruuntui lääkärin sairastuttua!) ja kas mitä sieltä edelliseltä sivulta löytyikään :)

4 kommenttia:

 1. Eipäs olekaan milloinkaan tullut puheeksi, että mitä nimivaihtoehtoja teillä oli Nooalle. No nyt selvisi asia. Tutkin muuten, että Pirita -nimi on annettu 1600 lapselle ja Nooa -nimi 1900 lapselle vuoden 1900 jälkeen. Eli lähes saman verran. Paula-äiti-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja molemmat, sekä Pirita että Nooa, tulivat kalenteriin vasta hieman Merkkihenkilöiden syntymän jälkeen :) Tuo lappu nyt ei ollut kovin pitkälle jalostettu nimihahmotelma. Muistan vaan vatsataudin ja alkuraskauden pahoinvoinnin kourissa nimiä paperille hahmotelleeni. Oliver oli vahva vaihtoehto toiseksi nimeksi ihan viimemetreille. Sofiasta puhuttiin jo vuosia sitten, mutta siitä tuli sitten niin trendinimi. Tytön nimestä ei päästy missään vaiheessa päätökseen, että ihan hyvä, että tuli poika. Ja hyvä poika tuli! Vaikka vähän tässä on taas ollut haasteita arjessa.

   Poista
 2. Meillä oli Eemeli ihan viime metreille ykkössuosikkina (tai lähinnä ainoo mun suosikeista, mikä ois myös Nikollekin kelvannut). Mut ei Onni ollukaan sit yhtään Eemelin näkönen, niin tulikin Onni Emil :)

  Tytölle ois ollu mun mielestä paljon helpompi keksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eemeli on kyllä kiva nimi ja jotenkin tuntuu, että olisi ollut tuolle meidän rämäpäälle ihan sopivakin :) Tytöille olis ollut NIIN paljon helpompi keksiä, mut toisaalta.. mulle ainakin olisi tullut valinnan vaikeus :)

   Poista