lauantai 28. kesäkuuta 2014

Neljä

Hu hu hulinaa on ollut tämä viikko! Tosi paljon kaikkia menoja itsellä ja siihen päälle vähän terveysongelmia. Oon nähnyt melkein joka päivä paljon ystäviä, mikä on ollut tosi kivaa. Tänään käytiin yhden ystävän kanssa toisen luona, joka sai maanantaina toisen pojan. Siellä siis oli meidän ihmeteltävänä alle viikon ikäinen vauva <3 Vietiin ruokaa ja ehdittiin jopa hetki ihan rauhassa jutustella, kun pienempi nukkui ja isompi oli isänsä kanssa menossa. Lähdin matkaan pyörällä ja olikin tosi kivaa ajella tuommoinen 18km lenkki pitkästä aikaa!

Eilen kun tulin hammaslääkärireissulta, niin Juhis oli heti vastassa sanoen, että heillä on Nooan kanssa mulle ylläri. Juhis kippasi Nooan sängylle ja koetti parhaansa mukaan esitellä yläientä. No kyllähän sieltä näkyi. Se toinen ylähammas oli vihdoin tullut läpi - eikä siinä vielä kaikki. Myös ylä kakkoset olivat tulleet läpi!! Sieltä on nyt siis yläpuolelta neljä hammasta tullut esiin! Aika hurjaa!Kuvassa minä bussipysäkillä tällä viikolla. Ulkona lämmintä oli ehkä kymmenen astetta. Päällä neuletakki ja syksytakki. Ihan käsittämätöntä, että juhannuksen jälkeisellä viikolla rattaita työntelee mamma tismalleen samoissa vaatteissa, kuin työnteli vaunuja joulukuussa!

Huomenna sitten pakkaillaankin tavaroita perheen ensimmäistä yhteistä lomamatkaa ja Nopsun ensimmäistä ulkomaanmatkaa varten. Maanantaina lähtee Siljalinen laiva kohti Tukholmaa ja me kyydissä. Miten paljon voi jännittää noin pieni reissu?! Paljon.


1 kommentti:

  1. Onnea uusille hampaille. Luonnollinen selitys viime aikojen nukkumaan menon vaikeuksille, ilmeisesti. Varmaan sinne alas on jo sitten myös toiset hampaat tulossa. Joten kärsivällisyyttä vielä, kyllä ne unetkin sieltä taas löytyy. Paula-mummi

    VastaaPoista