keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Idän roppiikki

Hellurei helteisestä idästä!

Meitsie lensi tänne maanantaina aamulla ja oli kyllä tosi ihanaa viettää yksi päivä vaan nukkuen, syöden (lähinnä suklaata), ottaen aurinkoa ja lukien kirjoja. Koko tuon päivän kuitenkin voittaa se hetki, kun pojat saapuivat tiistaina aamulla ja Nooa.. voi Nooa rakas... kun sain napata tuon pienen pojan kentällä syliin ja se, kun toinen halasi tiukasti poski poskea vasten ja oli pelkkää suurta hymyä varmaan viisi minuuttia <3 Ehkä autossa sitten vasta muistin edes sanoa "moi" Juhikselle :D

Eilen käytiin ostamassa jotain niin ihanaa - uima-allas!! Nooahan rakastaa kylpemistä, joten sanomatta selvää, että tässä poika viihtyisi vaikka aamusta iltaan. Harmi vaan, että auringossa ei voi olla ja varjossa meinaa sitten märkänä ja pienessä tuulessa tulla vähän kylmä. Lämpöä täällä on ulkona ollut sellainen +30, joten viilennys kyllä on itse kullekin välillä ollut tarpeen. Ihana, kun tämä äitin talo on sisältä niin viileä, vaikka ulkona on trooppinen keli.


Minä pääsin tänä aamuna käymään kampaajalla ja tukasta tuli ihanan pirteän vaalea. Tänään lähdetään illalla moikkaamaan Nooan ukkia, huomenna vielä nähdään kummia sekä isomummia ja isoenoa. Sitten kimpsut ja kampsut kasaan ja perjantaina aamulla takaisin kotiin. Siitä sitten alkaakin Juhiksella pari kuukautta kestävä työputki, joten uskokaa ystävät kun sanon, että MEILLE SAA TARJOUTUA SEURAKSI :)

Mutta nyt syömään - valmiiseen pöytään. Jossa aina löytyy joku, joka voi viihdyttää Nooaa niin että saa itse syötyä. Ja joku raivaa astiat pöydästä. Ja muistuttaa, että jääkaapissa on jätskiä ja jääkaapissa raparperipiirakkaa, jotka pitäis syödä pois. Ai että, kyllä äitin luona on lapsen hyvä olla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti