maanantai 14. heinäkuuta 2014

Nooan huone

Meillä koko koti on ollut viimeisen vuoden ajan jatkuvassa myllerryksessä. Saunasta tuli vauvanhoitohuone - ja sitten kodinhoitohuone, makuuhuoneesta tuli vaunujen (ja nukkuvan vauvan) säilytyspaikka, pikkuhuoneesta tuli vauvan huone (olematta sitä kuitenkaan), koko perheen nukkumapaikat veti rallia ja vasta nyt ollaan muutama viikko nukuttu Juhiksen kanssa molemmat samassa sängyssä! :) Tämä pikkuhuone/työhuone/Nooan huone on myös vauvan askelin alkanut murunen kerrallaan muistuttaa enemmän ja enemmän tuota viimeistä.Ompelin tässä aikani kuluksi (BUHAHAHA, huomaa ironinen sanavalinta!) tämmöisen söpön ja ah niin trendikkään lippuviirinauhan, joka kieltämättä ainakin minun mielestä näyttää tosi söötiltä!Nyt huoneessa siis on jo Nooan pinnasänky ja yksi kaappi pojan vaatteille. Lelut on edelleen olohuoneessa ja Nooa itse viettää ko. huoneessa lähinna vain uniajan. Mutta on silti tosi mukavaa alkaa sisustamaan tuosta pienen pojan huonetta.


Yhden seinän ajattelimme maalata vaaleansiniseksi (huomatkaa suuri myönnytys allekirjoittaneelta väristereotypioiden puoleen!!) ja sitten pitäisi varmaan myydä tuo todella hyvä kahden istuttava sohva. Sinänsä taas ironista, että meillä on olohuoneessa kulahtanut kulmasohva, jonka tilalle haluaisimme kovasti uuden. Ja samaan aikaan loistava kahden istuttava sohva, jolla emme siis tee oikein mitään :) Katsotaan, ehkä sohva mahtuukin jopa vielä jonkin aikaa Nooan huoneessa olemaan.

3 kommenttia:

 1. Söpön ja pirteän näköistä :) Paula-mummi

  VastaaPoista
 2. Noi liput on jotenkin erityisen söpöjä! Sellaisia tahtoisin meillekin tai sitten seinätarroja... Tai molemmat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?! Voin kyllä tehdä tilauksesta tuollaisen lippunauhan ;) Ei siihen nyt loppujenlopuksi niin kauaa mennyt - vaikka oma aika kyllä on kortilla :) Sun odotusblogi on kyllä aivan ihana - harmi kun nyt vasta löysin sen. Mutta toisaalta, jännittävimmät ajat on vasta edessäpäin :)

   Poista