lauantai 7. syyskuuta 2013

All the small things

Tämä viikko on ollut aika jännä. Opettavainen. Yksi työkaverini (jolla on kaksi lasta) sanoi tosi viisaat sanat siinä kun olin viimeviikolla lähdössä. Että tämä aika ennen vauvan syntymää on tosi tärkeää, että itse rauhottuu ja tavallaan herkistyy kaikelle tapahtuvalle, koska vauvan kanssa arki muuttuu paljon pienemmäksi, kuin mihin on tottunut.

Olen monesti löytänyt viikon aikana itseni ajattelemasta, että mä "NOPEESTI vaan tyhjennän astianpesukoneen / luen lehden / kurkkaan meilit / pesen käsipyykkiä" ennenkuin...

Ja huomannut, että ei, mulla ei ole mitään tarvetta nyt just tehdä asioita nopeasti. Voin käyttää vaikka yhden keittiön kaapin siivoamiseen tunnin (tai kaksi), eikä se kaada mun mitään aikatauluja.

Kun elämä "kutistuu", niin myös ilot ja murheet kutistuu siinä mielessä, että pienimmätkin asiat saavat kiukustumaan ja toisaalta myös onnelliseksi.


Olen löytänyt tällä viikolla kiukkua:

1. Syyskuulle jatkuvista helteistä, jotka mun pienessä päässä vaan kirkuu epäoikeudenmukaisuutta, koska MINÄ olen halunnut alkukesästä asti viileän kelin ja eikö prkl Suomen kesä sitä yleensä ole läpi kesän? Siirryn nyt sitten toivomaan, että ensi kesä olisi samanlainen, että saisi siitä nauttiakin!


2. Elisan asiakaspalvelusta. Sille omistinkin jo ihan lähes kokonaisen postauksen, wau.

3. Epäterveellisestä syömisestä. Härremiguud, tämä syödyn sokerin määrä. En tiedä, kai sitä on myös jotenkin tottunut assosioimaan herkkujen syömisen (tai pikemminkin sen jonkinlaisen rajaamisen) siihen, että ei yhtäkkiä ole 20kg painavampi. No, nyt kun vaaka näyttää anyways ihan käsittämättömiä lukemia, on ote herkuttelun suhteen lipsunut ihan liian helposti. Ja huono olohan siitä tulee. Olo ja omatunto.


Mutta ei, tämä viikko EI ole ollut pelkkää hampaiden kiristelyä:

1. Sain ihanalta rakkaalta ystävältäni jonkinlaisen "baby shower - tervetuloa maailmaan" lahjan. Tosi söpön vaunujen suojan <3 Hassu saunan valo vähän vääristää, suoja on vaaleansininen ja siinä on ihania pieniä lintusia <32. Ompelin itse imetystyynyn. Tässä on kyllä luovuus kukkinut yli äyräiden :D Ostin kaksi halpaa tyynyä Jyskistä, ompelin ne yhteen vähän vinoon ja tein päällisen kaksista vanhoista pyjamahousuista!3. Tyynystä säästetyt rahat saattoikin sitten käyttää tällaiseen pieneen soittopehmoleluun, joka mun vaan jotenkin oli PAKKO saada. Sen nimi on Maskintvätt. Niin. Rakas mieheni maksoi velan takaisin siitä, kun nimesin taannoin hänen edellisen autonsa Aimo Banaaniksi.4. Sain kurkotettua ajelemaan säärikarvat. Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa ne letille. Too much information? :)


Tänään meille kylään tulee pikkukinyon serkkutyttö (neiti on nyt noin 7kk) ja huomenna mennään käymään lähellä asuvan tulevan kaveripojan (noin 9kk) luona hakemassa vähän vielä lisää muutamia elintärkeitä tarvikkeita, kuten pörröinen nallepuku vauvalle :)

Small things.


2 kommenttia:

  1. Pörröinen nallepuku!! Sen kyllä säästät sitä varten, jos miulla on joskus vauveli. Sellaset on niin söpöjä!

    VastaaPoista