lauantai 19. heinäkuuta 2014

Täältä tullaan Joensuu!!

Tai ei ihan vielä. Mutta koska allekirjoittaneella on tapana ollut olla hieman ajoissa (kaikkien kivojen) asioiden kanssa, niin pakkailin tänään jo tavarat. Minä siis lennähdän Joensuuhun maanantaina aamulla ja pojat tulevat tiistaina aamulla perästä. On ihan kamala ikävä ollut siskoa eli Nooan tätiä, koska siitä kun me ollaan nähty, on jo kaksi kuukautta!! Vaikka tätsy väittää kovasti tätä blogia seuraavansa, niin silti varmasti tosi iso yllätys, miten paljon Nooa on muuttunut viimenäkemästä.

Kuten olen äidille ja siskolle ilmoittanut, maanantaina en aio puhua kenellekään, vetäydyn vaan koko päiväksi jonnekin pimeään nurkkaan, jonne otan mukaan peiton, pari kiloa mansikoita ja kilon suklaata. Ja ehkä jonkun kirjan. Taidan tarvita vähän hermolepoa tästä vauvahektisyydestä :)

Tiistaina sitten lupaan olla täysissä voimissa ja tiedän kyllä, että ihan järkky ikävä poikia tulee, joten olen varmasti kentällä ajoissa vastassa!! Tiistaina nähdään sitten tietty (Nooan näkökulmasta) mummia, tätiä, isomummia ja isoukkia. Keskiviikkona mama pääsee kampaajalle hyvin epärealististen odotusten kanssa. Katsotaan, mitä taikoja luottokampaajani kykenee tekemään! Iltapäivällä sitten nähdään Nopsun ukkia. Torstai on varattu Nopsun kummitädille. Varmasti jotain muutakin pientä tekemistä ilmaantuu, mutta ennenkaikkea ihana päästä tuonne kotikaupungin maisemiin sekä rakkaiden luokse.

Perjantaina sitten aamusta lennetään koko perhe kotiin takaisin. Juhiksellakin on siis tässä yli viikon mittainen loma töistä! Aika mahtavaa :)

Minä roudaan maanantaina Joensuuhun kaiken, mitä vaan suinkin etukäteen voi viedä. Tein Juhikselle lapun, mitä sen pitää muistaa vielä tiistaiaamuna napata mukaan.


6 kommenttia:

 1. Juhuu!!! Täällä ollaan jo valmiusasemissa, mummilla valmiina matkasänky, syöttötuoli, turvaistuin, laatikollinen leluja, soseita kaapissa, maljakot raivattu ikkunalaudalta jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Johanna sanoi eilen, että tulee laittamaan pimennysverhon ikkunaan, että minä voin sitten huomiseksi kadota pimeään huoneeseen ;) Nähdään aamulla!

   Poista
 2. Haha,muista Nooa! :D Nautihan huomisesta omasta ajasta ja ihanaa reissua! Toivottavasti nähään pian kun kotiudutte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä kato tiiä lähtöhässäkässä, että jos jotain jää :P Ja heti sit ens viikon jälkeiselle viikolle (jää)kaffetreffejä!!

   Poista
 3. Ihanaa matkaa ja lomaa, muruset! Nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Laittelepa viestiä sit että mikä päivä teille sopis nähdä ens viikolla! Meille käy kaikki muut keskiviikkoa lukuunottamatta :)

   Poista