sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Vuorokausi ihmemaassa

Siis ensin ei pitänyt lähteä ollenkaan, mutta sitten päätettiin kuitenkin lähteä. Sitten ei pitänyt kuin käydä, mutta jäätiinkin yöksi ja iltaviinilasillisten ohessa oltiin jo miettimässä meille tonttia siihen naapuriin ;)

Taas venytettiin tämän jäykkiksen rajoja, kun tehtiin noin päräyttävä ex tempore päätös! Toki tämä ei olisi onnistunut, ellei meillä olisi ollut "vastassa" maailman ihanin perhe, joka on todella kuin syntynyt pitämään huolta vieraista ja olemaan ystävien kanssa. Ollaan niin onnekkaita, kun ollaan saatu tuollainen kummiystäväperhe elämäämme <3Eilen aamulla siis lähdettiin ajamaan Lempäälään kun Nooa näytti siltä, että päiväunet on tuloillaan. Matka menikin hyvin pojan nukkuessa. Parkkeerattiin Ideaparkkiin, jossa pyörittiin ihan useampi tunti. Syötiin ja kierreltiin kauppoja. Siitä sitten hurautettiin Havulaan. Kun meille oli jämäkästi esitelty ajatukset rauhassa saunomisesta, muurinpohjaletuista, valkoviinistä ja sangriasta, niin ei meillä enää ollut vaihtoehtoa lähteä iltamyöhään ajamaan kotiin. Siitäpä sitten Sinin kanssa kurvattiin Prismaan hakemaan vähän Nooalle lisäevästä (ja meille suklaata), grilli kuumaksi, lohta ruuaksi, touhuamista ulkona ja sisällä. Laulelua pianon ja kitaran säestyksellä. Myös Nooa tykkäsi ihan hurjana (kirjaimellisesti) soittaa pianoa! Illalla muurinpohjalettuja mansikoilla, lakkahillolla ja kermavaahdolla. Ai että!!Sitten Nooan nukuttaminen ja sauna lämpenemään. Enpä muista, koska olisin viimeksi viettänyt noin ihanaa "tyttöjen aikaa", kun makoiltiin saunan lauteilla, päät avonaisen ikkunan alla ja puitiin kaikkea maailmasta, elämästä, lapsista ja miehistä <3 Sitten vielä poikien saunavuoro ja oltiin kaikki aika valmiita yöunille.

Eikä ihanuus tähän lopu.

Aamulla Nooa heräsi 6:30 ja minä ja Juhis noustiin siinä ylös valmiina uuteen päivään. Ja mitä sitten? Sini tomerana (siis jos kuvasanakirjassa olisi sana tomera, niin se olisi ollut tuo nainen tänä aamuna) oli pongahtanut ylös, tivasi meiltä pikana Nooan hoito-ohjeet ja patisti meidät takaisin nukkumaan. Ei vaihtoehtoja. Hämillämme vetäydyimme takaisin peittojen alle ja herättiin vasta 9:15!! Aivan mieletöntä. Ja silloin olikin brunssi jo pöydässä odottamassa. Hei haloo, voiko ihminen enää enempää pyytää!

Sori Nooa noi sukat, aikamoinen fashion faux des pas. Äiti pilaa sun tyylin..

Sitten taas kun pikkuisen miehen silmät alkoivat kutisemaan ja korvaa rapsutteluttamaan, niin pakattiin tavarat, halattiin heipat ja ajeltiin takaisin kotiin. Nooa taas nukkuen koko matkan. Vaikka siis herkkä se jäbä on heräämään autossa, koska heti jos pysähdytään tai auto edes kunnolla hiljentää, niin tyyppi herää. Onneksi tuossa matkalla ei taida oikein olla edes kovin monia liikennevaloja :D Ja muutenkin saa huristaa 120 moottoritietä.

Sellainen reissu meillä. IHAN PARASTA!

1 kommentti:

  1. Kuulosta ihan mahtavalta reissulta! Ihanaa, että saitte nauttia noin!

    VastaaPoista