maanantai 9. helmikuuta 2015

Kevään kuteita

Sain blogikaveriltani Marialta idean tehdä tällaisen postauksen. Hän oli bongaillut kevään vaatetarjonnasta omia suosikkejaan tyttötaaperolle ja siinä kun sitten kommentoin ja huokailin, että tytöille on niin paljon helpompi löytää vaatteita, niin.. siitäpä haaste kurkkia läpi muutaman nettikaupan valikoimia ja bongata omia suosikkeja poikataaperolle :)
Ja kyllä, pojalle on mun mielestä paljon vaikeampi löytää kivoja vaatteita. Haluaisin söpöä, värikästä, tyylikästä... Tämä nyt on vain ja ainoastaan minun mielipide ja NIIN makuasia, mutta miksi (karrikoiden) tytöille on sööttiä legginssiä nilkkarusetilla ja pastelliväristä neulepaitaa olkarypytyksillä ja pojalle on tuollaisia  (sori Lindex, kuva alla) kamalan tökeröitä ankean värisiä printtipaitoja?? Alaosaksi tarjolla vain joko farkkua tai collegehousua. Toki kaikkea saa rahalla, mutta edullisten ketjujen tarjonta tuppaa olemaan vähän ankeaa, omasta mielestäni.


Etsin kerrankin Jumbon ympäri löytääkseni legginssit, jotka ei huuda värin ja rypytysten puolesta, että "olen vain tytön vaate"! Leggarit on niin paljon näppärämmät esim. haalarin alla ja talvikenkään tungettaessa, kuin paksut colleget. Citymarket tarjosi onneksi yllättäen ratkaisun ongelmaan :)

Vielä loppuun lisättävä, että totuushan on se, että meillä Nooa kulkee 80% kavereilta saaduissa ja kirppareilta ostetuissa. Enkä koe mitään tarvetta hankkiakaan hänelle esim. mitään näistä ylläolevista. Tämä oli vaan hauska leikki siitä, millaista tyyliä Nooalle pukisin, jos voisi lähteä mielikuvitusrahalla shoppailemaan :)

Meillä täällä Nooan terveysasiat etenee, mutta oon nyt vähän liian väsynyt (aiheeseen) kirjoittamaan niitä tänne. Hyvä oli kuitenkin, että mentiin eilen lääkäriin.6 kommenttia:

 1. Hei kun tulen runsaan parin viikon päästä käymään niin voitais tehdä sellainen työnjako, että sinä Nooan kanssa valitset kevätvaatteita ja mummi hoitaa ostosreissun muut muodollisuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe! No sehän kuulostaa kyllä minun korvaan ihan reilulta työnjaolta :D

   Poista
 2. Niin totta! Kirppariltakin löytyy paljon huonommin poikien vaatteita. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kirppiksillä tuntuu, että tämä "ongelma" oikein korostuu. Onneksi poikkeuksia aina välillä sattuu eteen!

   Poista
 3. Nuo printti vaatteet on kyllä ihan kamalia! Toivottavasti Lilian ei sitten vähän vanhempana sellasiin tykästy :D Vielä onneksi minä saan määrätä mitä päälle laitetetaan (tosin joskus annan Lilianinkin päättää mun antamista vaihtoehdoista :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten se on vaan purtava hammasta ja todettava, että "voi miten kiva paita, se taitaa olla ihan sun suosikki" :D

   Poista