sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Ensimmäinen äitienpäivä

Voi miten jännää - minä olen ihan oikeasti jonkun ÄITI! Aamulla minut tuli herättämään pojat kortin ja ruusujen kanssa. Pöydässä odotti porkkanakakkua, minttusuklaata ja nektariineja - kaikkia minun lemppareita <3 Kuvassa myös viihdytyskalustoa, jolla Nopsu saadaan pysymään syöttötuolissa sen aikaa, että saa itse syötyä :)


Poikien Pohjanmaanreissu meni tosiaan hyvin ja nyt aletaankin pikkuhiljaa pakkailemaan Joensuun matkaa varten. Nopsun Riitta-mummi oli ostanut tällaisen ihanan, ihanan, kävelykärryn Nooalle! Juuri tämmöistä halusimmekin. Vielä toistaiseksi paras hupi on hypätä kärryn kyytiin kun isi tai äiti työntää :)


Nyt rakkaat pojat on molemmat unilla ja minä tein äsken aamujoogan. Löysin tällä viikolla Youtuben ohjatut joogatunnit - aivan mahtavaa, sieltä löytyy just kivoja, lyhyitä (10min - 30min) joogatunteja, joissa mukavasti saa kroppaa vähän hereille. Kohta lähden käymään Tapiolassa ystävän luona brunssilla ja ehkäpä illalla vielä vähän shoppailemassa tuossa Jumbossa. Valitettavasti vähän ikävästä syystä - tarvitsen hautajaisvaatteita. Ja minun vaatekaapista kun tunnetusti ei löydy yhden yhtä mustaa vaatekappaletta :) Juhiksen mummon hautajaisiin suuntaamme siis loppukuusta. Ainut kiva puoli asiassa lienee se, että Nooa pääsee taas näkemään noita Pohjanmaan sukulaisia, joita muuten näemme vähän harvemmin.

ps. pahoittelut äärimmäisen mössöisistä kuvista. Joku taas lienee tahminut kameran linssiä..

pps. tänään on myös minun mummini, eli Nooan isomummin syntymäpäivä. Vaikka hän ei tätä blogia lukekaan, haluan silti täälläkin muistaa rakkaan mummin syntymäpäivää ja äitienpäivää! Ja oman äidin äitienpäivää tietenkin! Kyllä me äidit vaan ollaan rautaa, eiks joo?! :)

1 kommentti:

  1. Äidit/mummit Joensuusta kiittää muistamisesta. Tavataan jo loppuviikosta.

    VastaaPoista