torstai 29. toukokuuta 2014

Wääääääääääääää!

Huh, tätä hommaa.. Niin upea ja rakas kun tuo pikkutyyppi onkin, niin kyllä tässä välillä meinaa hermot itsellä kiristyä (ja kiristyykin, ja välillä poksuu ja paukkuu). Niinkuin tänä aamuna, kun jäbä heräsi viideltä. Juhis toi jäbän puoli kuusi mulle ja jatkoi itse uniaan, kun minä aloitin riemukasta päivää rakkaan kanssa. Paitsi että rakas oli sitä mieltä, että paikallaan en ole hetkeäkään, turha kuvitella, että saisit vaikka pestyä naaman. Pukeminen on aivan kamalaa, et voi olla TOSISSASI että tunget mulle HOUSUJA jalkaan.. wäääää!!! Ai laitat mut syöttötuoliin - KAMALAA!! Wäää!!! Ai puuroa pitäis syödä - EN!! Niin, mä hankaan silmiä ja korvia ja haukottelen, mutta EI MUA VÄSYTÄ. PISTE. Ootko HULLU kun koetat pistää mua nukkumaan?!?!? Ai, no nyt levittelit mulle kaikki lempparilelut (kauhat, pahvilaatikot, sushinrullausmatot) tähän ympärille.. no hitot minä näillä leiki, kiipeän taas kuudetta kertaa tuonne korkealle lipaston päältä tukea ottaen ja saan paniikkikohtauksen ja sit sä tuut taas pelastamaan. Ai mitä, ai haluisit itse syödä aamupalaa?!?!? WHAT!?!? Wääääääääääääääääääää!!!!!

Et semmosta.

Nyt onneksi uni tuli ja poika tuhisee parvekkeella. Huh.

Eilen oli ihan kiva päivä. Kävin itse (ilmaisessa, mutta yli 300 euron arvoisessa) hampaiden valkaisussa, mikä oli aika hassu kokemus. Kyllä nämä vähän vaaleammat nyt on, mutta taivas olisi omasta pussista kyllä maksanut! Illalla käytiin pikavisiitti ystävien luona, jossa nappasin tämän kuvan. Jotenkin hauska, koska tuolla hetkellä noissa meidän miehissä näytti olevan paljon samaa näköä. Ja sitten lapsilla on molemmilla raitaa ja (and my favorite part..) neidillä on sinivalkoraitaa ja Nooalla pinkkivalkoraitaa!! :D Haha, in your face tyttöjen ja poikien värit!Kotiin tultua kun hetkeksi katse herkisi, niin Nooa löytyi ihan uudesta paikasta...Taisi jäädä tyttöystävää ikävä ;)

Tänään me pakataan ja lähdetään illalla pieneen reissuun. Nopsu kun ei tunnetusti kauheasti autossa viihdy, niin yritämme seuraavanlaista suunnitelmaa: nyt iltaunilla ajo Alavudelle, jossa yötä. Aamun ekoilla unilla ajo Isokyröön, jossa hautajaiset. Iltapäivän unilla ajo Tampereen lähelle, jossa ilta Nooan ihanien kummien luona ( <3 <3 ) ja sitten taas iltaunilla ajo kotiin. Ajattelin tehdä tästä jonkun powerpoint-esityksen, että Nooa nyt varmasti ymmärtää ja pysyy sovitussa :D Tässä toteutuksessa nimittäin jäbän ei tarviis olla yhtään hereillä autossa :)

Ja hei vielä uutisia!! Varattiin eilen meidän kesäreissu! Lähdetään kesäkuun viimeisellä viikolla Tukholmaan :) Jee!!

ps. miks kukaan ei enää kommentoi ikinä mitään :/ Nyyh!!


5 kommenttia:

 1. Sinun kannattaisi harkita kirjan kirjoittamista, niin oli eläväinen taas tuo kuvaus arkiaamusta. Kyllä on ollut haastetta :) Nooa kehittää nyt itsensä lisäksi sinun kärsivällisyyttä, huumorintajukin saa uusia ulottuvuuksia. Pidän peukkuja matkasuunnitelmallenne, toivon tosiaan että se menee käsikirjoituksen mukaan. Tai sitten vain pitää tehdä uusi käsikirjoitus ja ohjaus. Tsemppiä toivottelee Paula-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, eiköhän tässä ole minulle kirjaa tarpeeksi :) Päivä on jatkunut ihan yhtä kärttyisissä merkeissä. Myös pientä punotusta ja näppyä nousee poskiin, joten epäillään nyt sitten tuota uusinta tulokasta, parsakaalia. No, toivottavasti tämän päivän kiukut enteilee hyvää tuulta huomenna...

   Poista
  2. Tuli vielä mieleen, että kärttyisyyttä voi aiheuttaa ne ylähampaat. Ei ole mikään pikkujuttu kun sieltä puskee esille paljon isommat kuin alahampaat.

   Poista
 2. Voi että, sellainen aamu sit teillä, kaikkein eniten äitiys taitaa kasvattaa äidin pinnaa... <3 Kiitos vielä kun ehditte meille käymään, ihanaa kun Ella ja Nopsu viimein tapas ja että ne oli noin samiksia heti alusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Voi ihanaa, te ootte jo päässeet nyt reissuun :) Mä odottelen sulta taas sit tukkakuvia, kun meet kampaajalle :) Haleja ja lapsille pusutuksia <3

   Poista