tiistai 27. toukokuuta 2014

Ystävät (sydän sydän sydän)

Mitä olisi elämä ilman ystäviä! Eilen oli ihana tavata kahta valoisaa ystävää ja mietin hetken, miksi ihmeessä olo oli niin virkistäytynyt tuon tapaamisen jälkeen.. Se oli siksi, että puhuimme suurimman osan aikaa jostain muusta, kuin vauvoista! Hahaa! Olemme kuin olemmekin siis edelleen tyttöjä/naisia sen lisäksi, että olemme äitejä! Tässä pari kuvaa, joista valitettavasti puuttuu itse "emäntä" ja hänen pieni vuoden ikäinen prinsessansa.

Vierastan hieman tyttöjen kutsumista prinsessoiksi, mutta tässä tapauksessa kuvaus vaan on jotenkin niin osuva. Neiti C:llä on aina mekko päällä ja kovin prinsessamaiset suuret silmät <3Tänään kylässä kävi opiskeluajoilta ystävä, joka odottaa viimeisillään tyttöä syntyväksi. Maha oli niin muhkea ja jostain ihmeestä hetkisen verran tuli jopa ikävä omaa masua <3 Ainakin toi muksu oli helpommin mukana kulkevassa muodossa!

Nooalle nyt tuntuu sopivan kana (jee!) ja tänään testattiin uutena parsakaali. Toivotaan, että se sopii myös. Toivotaan ihan silläkin, että tein (taas!!) sata purkkia parsakaalia sisältävää sosetta pakastimeen. Oli vaan "pakko" tehdä ne nyt, erinäisistä syistä. Nyt juuri pikkutiikeri nukkuu parvekkeella päiväuniaan. Ihana kun on helteiden jälkeen viileämpi päivä, niin unikin tulee ulkosalla helpommin!

Tähän loppuun vielä kuva, jossa pojilla selvästi joku koreografia menossa :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti