maanantai 12. toukokuuta 2014

Kaksi ilman kolmatta

Voih. Tänään törmäsin ensimmäistä kertaa siihen, minkä hyvin tiedän olevan mahdollista, mutta silti en koskaan osaa henkisesti varautua siihen. Päivä alkoi kaikin puolin nihkeästi, kun reissu kivan ystävän luokse peruuntui sairastelujen (heidän) takia. No, jotain tekemistä piti keksiä, joten lähdettiin lentokentälle hakemaan rattaiden suojapussi, johon rattaat voi reissua varten pakata. Finnairilta sellaisen saa ihan ilmatteeksi (lennon kanssa toki) ja ajateltiin vähentää perjantaiaamun sähläystä hoitamalla tämä pakkaaminen etukäteen. Lisäksi he toki sitä ihan pyytävätkin tekemään.


Kylmässä tuulessa odoteltiin pysäkillä hyvä tovi bussia ja kun se tuli, niin kas vain - kyydissä oli jo kahdet vaunut/rattaat. Seuraava tuli (eri pysäkiltä) vasta 17min päästä, mutta kun kerran olin päättänyt, että lentokentälle (ja siellä Starbucksiin) mennään, niin mehän mentiin. Koko reissu meni kaikenkaikkiaan tosi kivasti. Minä join herkkukaakaon ja syötin Nopsulle välipalan. Päästiin kotiin ilman kitinän kitinää.

Iltapäivän päiväunet tänään kestikin vain puoli tuntia, joten olin varma, että illasta tulee katastrofaalinen. Näin ei kuitenkaan käynyt. Minä (ihan kunnioitettavan yli 9h hoitovuoron jälkeen) suuntasin shoppailemaan, joten omalta osalta iltastressiväsymys oli vältetty. Myös pojilla ilta meni mukavasti. Niin, eilen en päässyt ostoksille, koska KAUPAT EI OLE ÄITIENPÄIVÄNÄ AUKI. Olin tästä ihan pöyristynyt - millä oikeudella viedään äideiltä pois mahdollisuus shoppailla OMANA päivänään?! :) No, tänään tein ihan huippuja alennuslöytöjä: mekko, neuletakki, neulepaita ja housut - yhteensä alle 50 euroa!


Shoppailun sijaan sitten eilen kävin pyörälenkillä. Aika paljon kivempi maisema polkea, kuin se spinning-salin seinä :) Toisaalta, spinningsalissa ei eksy yhden tunnin aikana neljää kertaa.. Ja tässä vielä lopuksi Nooalta esitys siitä, kuinka hienosti hän osaa seisoa "look mommy, only one hand!!"


Tällaista täällä, perus vauva-arkea. Huomenna mennäänkin bussilla Sörnäisiin ja siellä mama-baby lattaritanssitunnille! Cha-cha-cha!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti