tiistai 13. toukokuuta 2014

Tyhmä tiistai

Tai no, ei tässä tiistaissa mitään erityisen tyhmää ollut - oikeastaan aika kivoja juttuja. Mutta silti yksi niitä päiviä, kun kaikki vaan enemmän tai vähemmän ärsyttää.



Vauvalattaritunti Etnofitnessillä oli tosi hauska! Siellä tuli kunnolla hiki äideille ja vauvatkin viihtyivät. Ennenkaikkea, siellä oli ihana tunnelma ja tulin heti jo tosi hyvin juttuun samassa pukuhuoneessa (siellä on niitä neljä) olleiden äitien kanssa. Menimmekin kaikki porukalla alakerran ihanaan kahvilaan pienesti syömään tunnin jälkeen. Kiva huomata, että Nooan kanssa kulkeminen alkaa jo sujua, vaikka onhan se nyt tuhannen kaukana siitä, kun liikkuu vaan yksin! Talking about vessassa käyminen, rattaiden pyörittely, kitinän minimointi (eli lähes jatkuva viihdyttäminen), vauvan unien ja syömisten ajoittaminen..



Illalla lähdin Ikeaan kanelibullateelle rauhoittelemaan ärsytysoloani. Ikeassa NIIN on parhaat kanelipullat koko maailmassa! Mums nams. Ja hinnat ei päätä huimaa, koska tämä pulla + tee + suklaalevy maksoi 1,20 :D Ostospuolelta mukaan lähti potta, unipussi, lusikoita, espressomukit ja yksi euron maksanut viltti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti