maanantai 26. toukokuuta 2014

Hippisunnuntai

Ihana aurinkopäivä eilen! Aamu alkoi herkullisella aamupalalla: ruisleipää avocadolla, paprikalla ja maissilla sekä golden milk (kurkumatahnaa, hasselpähkinämaitoa ja kookosöljyä). Rehellisyyden nimissä, päivän terveellisyysmittari keikahti aika hyvin ehkä kokonaisuudessaan miinukselle, koska lounaana oli pizzaa, välipalana jätskiä ja iltaruuaksi pad thaita :D


Kävin hyvin sosiaalisella kävelyllä tosi kauniissa maisemissa. Juttelin yli puolet lenkistä puhelimessa ystävien kanssa ja törmäsinpä yhteen kaveriperheeseen ihan livenäkin. Tässä vähän useampi kuva, kun oli niin kaunista. 


Iltapäivällä läksin vielä käymään keskustassa asti, koska siellä oli ihana Maailma Kylässä festari. Hippifestareille lähtee tietenkin hippimama. Lookiin kuului vielä kultaiset korvakorut, mutta hullukaan niitä pidä korvassa, jos tuo roikun-revin-tutkin-syön -apina on edes samassa huoneessa <3

Miksi blogger tekee tähän kuvaan oudon vaalean läntin mun alahuuleen.. ei sitä kuvassa oikeasti ole. Eikä huulessa :) 

Siinäpä se päivä vierähtikin. Nooa on onneksi nuhaista nenää vaille ihan terve. Ja voi olla, että kuumeen syynä oli myös ylös ikeneen ilmestynyt hampaan alku. Sieltä siis tulee nyt jo ylähampaita kans kehiin.. oi voi.. 

Tänään lähdetään päivällä käymään Tikkurilassa ystävän ja hänen 1v. tytön luona. Sinne tulee myös toinen ystävä Nooan ikäisen poikansa kanssa. Kivaa! Illalla menen sitten kahden tunnin peltokahvakuulaan :D Katsotaan kauanko jaksan, kun tuo uusi, oma kuula on kilon painavampi, kuin se, millä olen yleensä tehnyt. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti