keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Dear Santa

Mama on ollut tänä vuonna tosi kiltti. Se on pitänyt huolta pienestä ihmisestä ja saanut sen kasvamaan pikkukääröstä innokkaaksi taaperoksi. On se vähän välillä kiukutellutkin, mutta pääasiassa ollut kyllä tosi kiltti. Yrittänyt ainakin. Se tulisi tosi iloiseksi, jos saisi joululahjaksi jonkun näistä toiveista. Ja hei ei hätää, jos näistä jonkun jutun saa jouluna, niin loput voi säästää synttärilahjatoiveiksi, vaikka, rakas joulupukki, en ole varma kuuluuko ne synttärit sinun työsopimukseesi...


1. Lifefactoryn pullo flip top korkilla, värissä turkoosi, tämä menisi töihin vesipulloksi <3
2. Nilkkasukkia, Lindexin. Lindexin on parhaita.
3. Valkoiset, nilkkakorkuiset Converset, katse kohti kevättä :)
4. Valkoinen laadukas perus T-paita
5. Marjajauhetta ihan missä tahansa "maussa"
6. Priorin-kapseleita
7. Talvikengät (joulupukki, nämä saattaa olla jo hoidossa ;)
8. Essie kynsilakka, sävy 17 (muchi muchi) tai 18 (pink diamond)


Pikkuinen Nooa se vasta kiltti on ollutkin! Tai no on se välillä vähän kiukutellutkin, mutta pääasiassa ollut tosi kiltti. Yrittänyt ainakin. Ja hei se on oppinut yhden vuoden aikana syömään ruokaa ja kävelemään ja nukkumaan itse! Se varmasti ilahtuisi tosi paljon jostain näistä lahjoista. Muumeista se tykkää tosi paljon.



1. Pieni leikkiauto
2. Muumi pehmolelu
3. Leikkitietokone
4. Nimikointitarroja tai muita sellaisia, päivähoito lähestyy!
5. My Little Pony -poni, jos käytettynä löytyy (emme tosin ole ihan varmoja kumpi tämän haluaa..)
6. Sormivärejä
7. Muumi DVD
8. Pulkka

Emme missään nimessä pyydä kaikkia näitä, jos näistä jonkun joulupukki osaisi tonttuineen valmistaa, niin olisimme kovin iloisia. Ennenkaikkea odotamme ensimmäistä joulua yhdessä koko perheenä ja sukulaisten kanssa.

Jouluterveisin,
Mama ja Pikku

6 kommenttia:

 1. Nuo valkoiset nilkkakorkuiset Conssit on täälläkin haaveissa ja tuo Essien lakka on ihanan sävyinen :) Jospa se pukki jotain toiveita toteuttaisi ;) Meillä toivottiin myös tuota lasten tietokonetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Converset on ainakin mun jalalle kuin varta vasten tehdyt. Mulla on jo valkoiset (jotka juuri hajosivat lopullisesti), pinkit ja kirkkaan punaiset. Kahdet oon ostanut Thaimaasta (noin 20 euroa pari!!) ja noi punaiset ostin itselleni tänä vuonna synttärilahjaksi. Pretty much elän consseissa vuoden ympäri :D Toivottavasti joulupukki toteuttaa sielläkin toiveita <3

   Poista
 2. Korvatunturin Itä-Suomen toimipiste kuittaa. Tontut kertovat, että kovin on kilttiä ja toisistaan huoltapitäviä nämä Mama ja Pikku (sekä myös Iskä) olleet koko pitkän vuoden :) Ja kun vielä on ensimmäinen yhteinen joulu tulossa (viime vuoden sairaala-joulua ei lasketa) niin tontut ovat luvanneet ahkeroida kovasti pakettien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) Hyvä jos kiltteys on pistetty jo merkille! Tämä tonttu kävi juuri tänään hankkimassa nuo talvikengät ja ai että miten ihanat ne onkaan! Nyt vaan äkkiä vähän pakkasta, niin pääsee käyttämään! Niin ja tuo juomapullo taitaa täällä suunnalla olla papatontulla kirjattuna toivelistaan!

   Poista
 3. Ihana postaus! Olette varmasti olleet niin kilttejä, että ansaitsette näistä listoista paljon lahjoja! <3 Pulkkaa ei kenenkään tontun kuitenkaan kannata hankkia, meillä on ylimääräinen vauvapulkka saatuna ystäviltä, jotka muuttivat ulkomaille, eli täällä sellainen jo odottelisi Nopsua (ja lunta)! Ja mulla muuten on tuo Essien lakka. On hyvä. Vielä parempi se on kun sen päälle laittaa kimallelakan Essieltä. Näytän ensi kerralla kun käväset täällä niin saat tarkennusta listaasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi <3 Ja hei voi vitsit, olisi mahtavaa jos teiltä saadaan pulkka! Voidaanpa se jo sunnuntaina sit vaiks napata kyytiin :D Mä muistankin, että olit ostanu reissusta just noita Essieitä!! Kimallelakkoihin mulla on syvä viha-rakkaus -suhde. Rakastan sitä miltä ne näyttää, mutta vihaan niiden pois ottamista. Käytin niitä liikaa tässä syksyllä ja hinkutin niitä pois niin raivolla, että nyt on kynnet ihan liuskoittuneet.. :/

   Poista